Amfiteatrul Transilvania (Moeciu de Jos)

Amfiteatrul Transilvania (Moeciu de Jos)

Prin iunie am mai dat o fuga pana la Moeciu si desi am fost de multe ori aici, de fiecare data descoperim locuri noi, ceea ce nu poate decat sa ne bucure. De data aceasta nu am mai mers singuri, ci ne-am intalnit cu cativa prieteni, cazandu-ne tot la Pensiunea Iosefina. Este un loc primitor, un loc cu mancare buna, dar mai ales loc de “zburdat” pentru cei mici. Copii ai fost super fericiti, mai ales ca s-au imprietenit si cu fetele gazdelor.

Castelul Bran

In prima zi am fost cu totii sa vizitam Castelul Bran. Nazdravanii au fost incantati, insa eu am fost dezamagita pentru ca a fost extrem de aglomerat si nu am putut vedea mare lucru. Totul este atat de comercial, iar lumea pleaca doar cu ideea de Dracula, vampiri si alte nebunii. Am inteles idee de marketing, dar totusi…aici au stat regele Ferdinand si regina Maria..aici s-au scris file de istorie…

Mi-a placut in schimb plimbarea prin parcul castelului. Este tare frumos! Am pornit apoi spre Brandeberg pentru a servi pranzul. Este o locatie frumoasa, cu un loc de joaca generos pentru copii care se afla fix in vizorul parintilor, ceea ce inseamna ca suntem castigati cu totii ?.

Dino Parc

A doua zi ne-a prins la Rasnov, pe urmele dinozaurilor la DinoPark, un loc impresionant, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei, dar si un muzeu in aer liber, unic in Romania, care gazduieste 100 de dinozauri atestati stiintific, reprodusi în marime naturala conform ultimelor descoperiri paleontologice.

De asemenea, copii se pot juca in locurile special amenajate, pot vizita casutele in copaci cu expozitii stiintifice, un cinematograf 9D si un cinematograf 360°, trasee de aventura, tiroliana, labirint cu lasere, soundbox si alte zone interactive. (sursa:dinoparc.ro).

Amfiteatrul Transilvania

Ultima oprire a fost la Amfiteatrul Transilvania (Moeciu de Jos), un loc absolut superb aflat la o altitudinea de 1150 m. Stiam ca avem o tara frumoasa, insa acest loc nu face altceva decat sa confirme acest lucru. Peisajele de aici te incarca sufleteste, intrucat acest loc ofera o panorama superba spre Muntii Piatra Craiului si Bucegi.

Daca vrei sa “atingi” acesti munti atunci poti folosi leaganele pe care este imposibil sa le ratezi de cum ajungi pe acest platou. Este o super idee si iti da o super senzatie.

De asemenea, in cazul in care vrei sa te bucuri mai mult de acest loc superb, te poti caza la pensiunea Amfiteatrul Transilvaniei, un loc tare frumos. Noi ne-am baut cafeaua aici, o cafea cu o priveliste care face toti banii?.

Amfiteatru Transilvania (Moeciu de Jos)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *