Un cadou cu emoție pentru o viață întreagă!

Un cadou cu emoție pentru o viață întreagă!

Nu sunt genul de persoană prea mămoasă, care să te înnebunească cu îmbrățișări sau care să facă prea multe declarații de dragoste, însă mama mea este. Dacă ar fi după ea și acum m-ar mai smotoci puțin. Însă, de 4 ani de zile, a fost avansată la gradul de bunică și este în culmea fericirii. Lui Alexandru îi place să fie alintat, iar el la rândul lui o răsplătește numai cu îmbrățișări, pupici și complimente peste complimente. M-am gândit cum aș putea să o surprind și astfel să îi ofer un cadou încărcat cu emoție pentru o viață întreagă. După multe căutări, am găsit ceva care ar mângâia orice suflet, nu doar pe al mamei.

Mama, sursa mea de inspirație

Mama știe cât de mult o iubim, de la mic la mare. În ceea ce mă privește, nu mi-ar ajunge viața să îi mulțumesc pentru tot ce a făcut și încă mai face pentru mine. Deși ea spune că nu a făcut mare lucru, că nu a avut serviciu și că a avut mereu probleme de sănătate, mama mi-a fost mereu alături, dăruindu-mi iubirea și timpul ei. Nu toți părinții sunt prezenți în viață copiilor lor, iar faptul că ea mi-a acordat tot timpul din lume, timp pe care nu îl pot cuantifica în bani sau cumpăra de la vreun magazin, m-a ajutat să devin adultul de astăzi.

Un cadou cu emoție pentru o viață întreagă

Mama este modelul meu de femeie puternică, acea femeie care nu renunță oricâte greutăți ar întâmpina în viață. A tras aer în piept, și-a împreunat mâinile, s-a rugat la Dumnezeu și așa a reușit să meargă mai departe.

Ea a fost cea care mi-a înrădăcinat ideea de femeie independentă, și-a dorit mereu să învăț, repetându-mi de nenumărate ori că mintea și inteligența sunt singura moștenire pe care nimeni nu mi-o poate lua, ci din contră, o pot fructifica. Chiar dacă a stat acasă, mama mereu a fost aranjată, citea mult și avea grijă de noi, iar atunci când lucrurile nu erau tocmai roz, mai apela la praful magic din tolba ei secretă și făcea ca totul să fie bine.

Pentru că se aproprie Crăciunul, m-am tot gândit cum să o surprind și astfel să îi ofer un cadou special, mai exact o declarație de iubire. Însă, dacă până acum 4 ani eu eram Universul ei, acum Alexandru este cel care îi aduce cea mai mare bucurie. Cum îi aude vocea sau îl vede, fericirea i se citește pe chip. Așa cum vă povesteam la început, am căutat și am găsit acel cadou care care să le aibă pe toate : o bijuterie cu adevărat specială, o bijuterie care prinde viață printr-o simplă atingere cu telefonul.

Un cadou cu suflet de la Anyoli

O să mă întrebați cum este posibil așa ceva, iar eu va voi răspunde printr-un singur cuvânt : Anyoli. Îi urmăresc de când au apărut pe piață și m-au fascinat cu bijuteriile lor cu stocare inteligentă care fac dintr-un cadou unul cu totul special. Anyoli, “mesagerul lui Dumnezeu”, transmite cele mai frumoase mesaje, mesaje unice, fiind astfel singurele bijuterii din lume care prind viață.

Fie că alegi să oferi un lănțișor, brățară sau un colier cu perle, acestea vor fi însoțite de un mesaj din partea ta (text, video, link, documente de orice fel, chiar și cu Biblia) care va da viață acestui cadou datorită tehnologiei NFC încorporate, făcând această bijuterie cu adevărat prețioasă. La prima vedere poate părea puțin complicat, însă totul se rezolvă în doar câțiva pași.

Pasul 1 : alegerea cadoului

Pentru că Alexandru o iubește atât de mult și își dorește să îi dăruiască inima lui, am ales să mă opresc la lantisoare cu pandantiv, mai exact lănțișorul Violeta, din aur roz și cu piatra Madre Perla. Alegerea nu este întâmplătoare, pentru că toată energia iubirii este simbolic transpusă prin aurul roz. De asemenea, Madre Perla, acest tip special de perle are rol protect și atrage prosperitatea, dragostea, încrederea în sine, protejează de energiile negative și conferă o aura deosebită purtătoarei. Nu cred că puteam găsi un cadou mai potrivit și mai aproape de sufletul mamei ca acesta.

Pasul 2 : încărcarea mesajului dorit

După alegerea bijuteriei și punerea acesteia în coșul de cumpărături, urmează “însuflețirea” acesteia cu mesajul dorit. Eu m-am gândit că mama s-ar bucura super mult dacă ar primi un astfel de cadou cu un mesaj de la Alexandru. Așa că l-am filmat și l-am rugat să îi spună ceva bunicii.

Înainte să trec la pasul următor, vreau să vă mai spun ceva super interesant legat de mesajele pe care urmează să le încărcați:


  • au garanție pe viață în ceea ce privește stocarea lor, ceea ce înseamnă că aceste amintiri nu se pierd
  • dacă doriți să schimbați mesajul încărcat inițial, o puteți face fără nici o problemă
  • după ce au fost citite, mesajele pot fi accesate și offline

Pasul 3 : primirea cadoului

O dată primit cadoul, destinatarul trebuie să se asigure ca are descarcată aplicația Anyoli din Google Play, datele mobile/ WiFi-ul si NFC-ul pornite, iar apoi magia se întamplă cu doar o atingere a cadoului de locul dispozitivului de scanare. În câteva secunde, mama își va putea auzi și vedea nepotul preferat. Acum fie vorba între noi, nu e mega tare?

Sunt mai mult decât convinsă că acesta este cadoul perfect pentru mama, iar acum că am ales lănțișorul, am înregistrat mesajul, îmi rămâne doar să îi scriu Moșului. Aș renunța oricând la un cadou pentru mine, atât timp cât știu că aș putea să îi fac mamei o astfel de bucurie : un cadou încărcat cu emoție pentru o viață întreagă!

Articol scris pentru competiția SuperBlog 2021

Sursa : Anyoli.ro, colaje și video realizate în Canva, poză și video din arhivă personalăLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *