Despre ce este Craciunul?

Despre ce este Craciunul?

Daca ar fi sa “intreb 100 de romani” despre ce este Craciunul sunt sigura ca toti ar raspunde despre nasterea lui Hristos. Dar oare stim cu adevarat ce inseamna acest lucru?

Pentru mine Nasterea Domnului inseamna bucurie si lumina, este o sarbatoarea a iubirii. Este modul in care Dumnezeu ne-a aratat cat de mult ne iubeste trimitandu-l pe Pamant pe fiul si incercand astfel sa ne ofere lectia iubirii pe care sa o raspandim cu totii.

Nu o sa vin cu texte clasice sa nu ne gandim la cadouri, mese imbelsugate sau mai stiu eu ce, insa trebuie sa ne gandim doar putin la cei care nu pot simti cu adevarat bucuria Craciunului. Da, nu avem bani ca X si ca Y, dar v-ati gandit ca poate avem mai mult decat A sau B?

De exemplu, ceea ce pentru noi pare un lucru banal, masa in familie in ziua de Craciun, pentru unii copii, asa cum sunt cei de la SOS satele copiilor, aceasta este doar o dorinta pe care tot asteapta sa o indeplineasca Mosul. Este dureros, nu? Dar si mai dureros este cand te gandesti oare ce or fi simtind acesti copii care s-au trezit singuri, si ai nimanui?

Sursa: sos-satelecopiilor.ro

Craciunul este despre bucurie, despre dragostea pe care ar trebui sa le simtim cu totii mereu, in orice zi din an. Asa ca daca vreti sa raspanditi iubire si sa desenati un zambet pe chipul acestor copii, atunci puteti sa ii ajutati donand lunar orice suma, oricat de mica ar fie ea. Putin cu putin se face mult, iar acesta donatie lunara ofera stabilitate oamenilor care lupta sa le ofera acestor copii o viata mai buna.

Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul www.sos-satelecopiilor.ro unde veti gasi toate informatiile necesare. Credeti-ma, dureaza foarte putin sa faceti acest abonament de fapte bune care poate ajuta un copil sa creasca intr-un mediu inconjurat de iubire si sa devina un adult responsabil.

Doar impreuna putem sa raspandim zambete, iubire si astfel sa construim lumea aia buna pe care ne-o dorim cu totii!



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *