O scrisoare ambițioasă pentru Moșu’

O scrisoare ambițioasă pentru Moșu’

Dragă Moșule,

Știu că de trei ani sunt purtătorul de cuvânt al domnului Alexandru, însă de această dată vin cu o scrisoare mai specială, care ce să vezi, tot nu este pentru mine. Bucătăria mea, mi-a șoptit că ar vrea și ea una alta, de la tine, iar eu m-am gândit să îți scriu pentru că știu că nu îți stă în fire să refuzi. Totodată, știu că ai o mega listă de îndeplinit dorințe, tocmai de aceea, după lungi negocieri cu ea, am reușit să pun pe listă doar 5 cadouri și crede-mă, pare mult, dar nu e chiar așa.

Tu știi că eu sunt fată de treabă și țin la tine. Tocmai pentru că sunt sigură că îți vei pune mâinile în cap când vei citi această scrisoare, m-am gândit să fiu și eu ajutor de Moș Crăciun și să îți spun că tot ce vrea fițoșenia asta mică de bucătărie găsești pe magazin online Dajar sau în magazinele sale partenere (Carrefour, Cora, Mega Image, Metro, Auchan). Produsele Dajar, sunt puse la dispoziție atât prin portofoliul propriului brand, Ambition, cât și prin parteneriatele cu marii producători din domeniu, prin branduri precum Luminarc, Disney, O’cuisine, Rotho, Aquaphor. Poate ar trebui să verifici centralizatorul de dorințe, căci sigur cred că mai ai de luat chestii de la ei și e numai bine că le pui acum pe toate în coșul de cumpărături.

O scrisoare ambițioasă pentru Moșj
Sursa: dajarmagazin.ro

Revenind la lista mea, scuze, a bucătăriei, să știi că am sumarizat cât de bine am putut astfel încât să nu te plictisesc cu prea multă vorbăraie.

1. Oală ceramică

Mda…mama mi-a făcut cadou o oală din inox , da’ fițoasa asta mică ( de bucătărie vorbesc😅) vrea neapărat una ceramică. Ea nu zice rău. Îți dai seama cum vor ieși sarmalele mele de Crăciun? Primenite cu puțină șuncă și bacon, scăzute frumos la cuptor. Parcă văd cum toată lumea se va îmbulzi să mănânce sarmale cu mămăligă și smântână dolofană. Hai că mă opresc că deja mi-e prea poftă și mai e ceva vreme până la Crăciun.

2.  Set de tacâmuri

Aici vorbim despre o dorință dublă pentru că de mult îmi doresc un set de tacâmuri. Cu acest cadou reușești să ne împaci pe amândouă și ieși bine și pe partea de costuri. Mi-a plăcut un set tacâmuri de 24 piese, mai exact setul Verona de la Ambition. Este din oțel inoxidabil, se curăță ușor, putând fi introdus și la mașina de spălat vase. Nu e un secret că îmi place să aranjez frumos atunci când sărbătorim, iar un astfel de set ar aduce un plus de eleganță mesei festive de Crăciun, iar bucătăria mea ar fi super mulțumită.

Sursa : dajarmagazin.ro, colaj editat în Canva

3. Cutie pentru pâine cu tocător

Eram sigură că va veni cu această doleanță către tine. De când cu noua mașină de făcut pâine, tot experimentez diferite rețete de aluaturi și evident că mai rămân cu puțină pâine pe stoc. Pentru că se mai întâmplă să nu am pe unde să o depozitez, ne-ar fi de mega ajutor o cutie de pâine și astfel să nu mai fie supărată asta mică. Am văzut una de la Ambition, din oțel inoxidabil, dar care are și tocător de lemn. Așa că mie mi se pare alegerea potrivită, fiind și practică, dar și frumoasă.

4.  Recipiente de depozitare

Nici că putea să își dorească ceva mai bun. E destul de mică bucătăria noastră și deși am încercat să mai depozitez pe ici pe colo, să cumpăr câteva recipiente pentru diverse chestii, tot ne mai trebuie câteva. Amândouă am căzut de acord că cel mai bine s-ar potrivi niște borcane din sticlă cu capac din lemn. Sunt atât de frumoase și deja mă gândesc ce frumos vor arăta dulcegăriile pe care le voi face cu Alexandru, începând cu biscuiți, fursecuri sau alte nebunii. Apropo, poți strecura și câteva recipiente pentru condimente? Te rooooog!

O scrisoare ambițioasă pentru Moșu'
Sursa: dajarmagazin.ro, colaj editat in Canva

5. Nelipsita față de masă

Așa gospodivă, așa bucătărie. Ți-am zis că e fițoasă, dar și dichisită. Cică nu îi plac suporturile de iută pe care i le-am luat și vrea față de masă ca lumea, dacă se poate să îi aduci una mai de sărbătoare, dintr-un material bun, să reziste la mai multe spălări. Da, da, Alexandru mai varsă diverse, iar eu sunt repezită. Poți alege orice model îți place, să nu zici apoi că nu te las și pe tine să decizi, dar musai să aibă tematică de Crăciun.

Te rog eu mult să le pui pe lista ta, nu de alta, dar altă bucătărie nu mai am și dacă o apucă vreo criză și îmi închide ușa în nas? Mai vin și sărbătorile și chiar nu vreau să stric atmosfera din casă. Uite, pe lângă fursecuri, îți mai las o surpriză. Tu știi că te iubesc și lăsând gluma la o parte știi că eu cred în tine. Nu are rost să îți mai spun că în fiecare noapte de Ajun ridic ochii spre cer să văd dacă te mai zăresc în sania ta, fix ca în seara aia când eram puțin mai mică și am fost cu colindul și te-am văzut.

P.S.1 Îți mai zic o dată să fiu sigură că nu uiți : găsești tot ce își dorește pe Dajar magazin, iar produsele sunt de la Ambition România.

P.S.2 Revin cu lista de dorințe de la Alexandru. Nu vrea multe, pe cuvântul meu de copil ascultător!

P.S.3 Poate mă ajuți între timp și cu un răspuns la întrebarea mea 🙂


Articol scris pentru competiția SuperBlog 2021

Sursa: dajarmagazin.ro, colaje foto realizate în CanvaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *