Novakid ne invită la un webinar distractiv de Halloween

Novakid ne invită la un webinar distractiv de Halloween

Alexandru, băiețelul meu de 4 ani, este mare iubitor de limba engleză. De când a descoperit anumite desene în limba engleză, nu face altceva decât să vorbească la fel ca personajele lui preferate. Faptul că a descoperit totul în joacă, l-a făcut să îi placă atât de mult cum sună această limbă. Tocmai pentru că dorim să îl încurajăm, m-am gândit să îl surprindem cu o altfel de lecție de limba engleză, mai exact o mică petrecere online organizată de Novakid.

Aceștia au pregătit o sesiune festivă, un webinar „Spooky” Monsters Masterclas , unde cei mici își vor crea proprii monștri și vor învăța cuvinte în limba engleză într-un mod distractiv. Astfel, copiii și părinții lor sunt invitați joi, 28 octombrie 2021, la ora 18:00, să se alăture unui Live Stream de Halloween pe canalul de YouTube Novakid. Mi se pare o super idee mai ales acum când cei mici sunt în vacanță și au chef de joacă, iar părinții trebuie să găsească alternative distractive, dar și educative.

De ce să participați la acest workshop?

Novakid consideră că învățarea eficientă a limbii engleze presupune întotdeauna imersiunea culturală și înțelegerea tradițiilor țărilor în care se vorbește această limbă. Multe dintre aceste obiceiuri și simboluri ale culturii anglo-saxone au dobândit și statut global, iar Halloween-ul este unul dintre ele. Pentru a intra în ajunul sărbătorii tuturor sfinților – pe 31 octombrie, milioane de familii din întreaga lume își decorează casele tematic: dovleci, pânze artificiale de păianjen, fantome și monștri înfricoșători, dar adorabili.

Cei mici vor putea sa cunoască mai bine Halloween-ul, tradițiile și simbolurile sale, în timp ce exersează engleza într-un mod amuzant și distractiv. La sesiunea festivă, într-o cameră cu adevărat întunecată, profesorul de la școala online de engleză Novakid va face monștri „uimitor de terifianți”, învățându-i în același timp pe micuții din întreaga lume cuvinte și fraze noi, utile pentru a-și descrie noii prieteni de Halloween.

Ce vă trebuie pentru a participa la workshop, dar și ce surprize îi așteaptă pe cei mici

În primul rând aveți nevoie de link-ul de participare pe care îl găsiți aici: https://www.youtube.com/c/NovaKid.

În al doilea rând, veți avea nevoie de niște tuburi de carton (sau tuburi de hârtie igienică), hârtie colorată, ochișori falși, lipici, foarfece, marker negru, o cutie de ouă, vopsea acrilică și o pensulă.

Pentru ca elevii să se poată cufunda mai mult în tradițiile și istoria Halloween-ului, învățătorii  Novakid au pregătit lecții speciale, ce presupun o mulțime de jocuri captivante, versuri amuzante și vocabular în limba engleză despre „All Hallows’ Eve”. Cursurile vor fi, de asemenea, o oportunitate de a afla despre unele dintre cele mai faimoase personaje ce devin adesea protagoniste ale diverselor costume „uimitor de înfricoșătoare”.

Novakid, prietenul copiilor pasionați de limba engleză

Novakid este o școală online de limba engleză din SUA, destinată copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, fondată în 2017, cu prezență din iunie 2021 și în România . Cursurile sunt susținute doar de profesori certificați de limba engleză, iar programele lor respectă standardele europene (CEFR), fiind în conformitate cu vârsta și interesele elevilor.

Faptul că lecțiile sunt online reprezintă un avantaj, mai ales în contextul în care ne aflăm, iar profesorii Novakid știu cum să le capteze atenția celor mici, apelând astfel la lecții interactive individuale, făcând acest proces de învățare mult mai distractiv și totodată eficient. Acestea presupun tururi virtuale și tehnologii bazate pe jocuri online, asigurând implicarea activă în achiziționarea cunoștințelor de la o vârstă fragedă. De asemenea, Novakid a fost numit lider în rândul platformelor online de limbă engleză pentru copii care deservesc piața europeană de către J’son&Partners în iunie 2021.

Eu deja i-am povestit lui Alexandru despre surpriza care îl așteaptă joi, iar acum vorbește doar despre ” funny monsters” și “pumpkins”. Tot ce pot să vă zic este că abia aștept să văd cum va reacționa, iar dacă v-am trezit și vouă interesul, puteți afla mult mai multe despre Novakid accesând site-ul lor oficial https://www.novakidschool.com/ro/ și încercând lecțiile gratuite pe care aceștia le pun la dispoziție!

P.S. Ne vedem la petrecere!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *