Petrecerea de 4 ani cu eroi in pijama

Petrecerea de 4 ani cu eroi in pijama

Ca in fiecare an, pastram traditia de a serba ziua de nastere a lui Alexandru in fata blocului. De trei ani, standul mesterit de noi pentru prima petrecere cu limonada, este scos de la naftalina si pregatit sa isi primeasca oaspetii. Anul acesta sarbatoritul a ales sa aduca toti eroii de la bloc la petrecerea de 4 ani cu eroi in pijama.

Avantajul de a face o petrecere in fata blocului este unul imens, atat pentru copii, cat si pentru parinti pentru ca e loc in voie de distractie si alergatura😅.

4 ani cu eroi in pijama

Daca pana de ziua lui Alexandru a fost o vreme mohorata, duminica, Soarele a stralucit pentru el si pentru toti copilasii veniti sa ii ureze La Multi Ani si sa “salveze ziua”. Micii eroi s-au intrecut in curse cu bicicleta, trotineta, s-au alergat, au cantat, tipat, tot ce se poate face afara…spre deliciul (sau nu😅) vecinilor. Si-au incarcat bateriile cu citronada, galuste cu prune, dar si cu prajituri pentru parinti😅. Sopi, Bufinita si Pisoi le-au adus turta dulce sub forma de acadea, personalizate cu drag de Briose in dar ( multumim tare, tare mult).

Evident ca nu a lipsit tortul, cel care practic a dat tonul acestei petreceri tematice. Avand in vedere ca il implicam in decizii, mai ales cand il privesc si pe el, i-am aratat lui Alex mai multe idei de torturi de la Lara Sweet, iar cel cu eroi in pijama a iesit castigator. A fost unul cu blat umed de ciocolata, crema de lapte si strat crocant din biscuiti Oreo care sper ca a fost pe placul tuturor. Desi m-am gandit ca ar putea fi foarte dulce, tortul a fost perfect!💙

Suntem tare bucurosi ca Alexandru a avut alaturi toata gasca vesela de la bloc si pentru cateva ore, intreaga Vale Rosie a fost un zumzet complet in care voia buna a fost la ea acasa.

Petrecerea de 4 ani cu eroi in pijama
Petrecerea de 4 ani cu eroi in pijama

Copiii vostri ce personaje preferate au?Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *