“Back to school/office” alături de GLAMI

“Back to school/office” alături de GLAMI

Încă de la început de august peste tot pe unde mă uităm vedeam scris mare “back to school”, lucru care m-a adus cu gândul la emoția și nerăbdarea începerii școlii. Adevărul e că mi s-a facut puțin dor de vremea când mergeam la cumpărături pentru școală începând cu haine, rechizite și toate cele, însă am norocul că trebuie să mă întorc la serviciu și garderoba mea trebuie “resucitată ” puțin.

Timpul nu este cel mai bun prieten al meu, dar GLAMI.ro , un motor de căutare de modă, vine în ajutorul meu, dar și al tău, pentru a ne face viața mai ușoară. La o simplă căutare am găsit o mulțime de piese vestimentare și nu numai, încât imediat a ieșit la suprafață designer-ul din mine, iar mintea mea deja producea ținute. Eu am câteva piese vestimentare pe care le consider un must have și de care nu mă satur niciodată, mai ales toamna, anotimpul meu preferat.

1. Sacou

Pentru mine sacoul este o piesă clasică, mereu la modă, care mă scoate din orice încurcătură. Fie că îl port cu un pantalon sau o pereche de jeans, este potrivit pentru orice anotimp, dar mai ales pentru zilele răcoroase de toamnă, atunci când încă nu am ajuns să scot paltonul de la naftalină. Aleg sa port atât sacouri în nuanțe neutre, dar și unele colorate care să îmi însenineze o zi mohorâtă de toamnă.

"Back to school/office" alături de GLAMI

2. Pantalon

Pantalonul negru este o piesă vestimentară pe care o îndrăgesc tare mult, mai ales că poate fi super ușor de asortat. Fie că aleg să-i port cu o cămașă sau un pulover, pot obține imediat o ținută potrivită pentru o zi la birou și nu numai.


3. Rochie

Îmi place tare mult să port rochii, fie ele colorate sau negre, din tricot, mătase sau oricare alt material, rochiile sunt mereu o alegere inspirată. La doar o simplă căutare “glami rochii” am găsit o multitudine de modele care arată super șic și abia așteaptă să își facă loc în dulapul meu 😅.

4.Cizme sau ghete

În cazul meu, dilema cizme – ghete apare în funcție de starea pe care o am. Atunci când vreau să aleg o ținută confortabilă merg pe ghete mai sport, dar dacă îmi doresc ceva mai elegant, aleg clar niște cizme cu toc. La câte haine pot găsi pe GLAMI România, nu am nici un dubiu că vor rămâne neasortate 😊.

5.Accesorii

Mama m-a învățat încă de mică să mă joc cu accesoriile pentru că ele pot face din aceeași ținută, una cu totul și cu totul diferită. Un rucsac colorat, o pereche de ochelari sau o eșarfă asortată la un sacou sau o geantă, pot aduce un efect wow ținutei din ziua respectivă.

haine GLAMI

Sper că ți-a fost de folos articolul, mai ales ca acum este mult mai ușor să fii “back to school/office” alături de GLAMI.

Sursa foto: Glami.roLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *