Toamna aceasta competiția cu TINE începe

Toamna aceasta competiția cu TINE începe

Nu mai este un secret pentru nimeni că îmi place toamna din diferite motive, însă de anul trecut am mai adăugat unul în plus pentru care ea este atât de specială pentru mine: SuperBlog, această competiție care dă dependență și te ține mereu în priză.

Deși ediția din primăvară a fost una destul de grea, cel puțin pentru mine, am stat o leacă să mă gândesc dacă mai particip sau nu, însă nu am putut sta deoparte, așa că am ales să mă încriu la ediția din această toamnă, ediția cu numărul 23. Nu știu dacă voi putea scrie la toate probele, însă voi încerca să îmi ung cu vaselină toate rotițele și astfel să curgă creativitatea…măcar pentru două luni cât ține nebunia asta frumoasă.

Recunosc că mi-e dor de toate conversațiile de pe grup (super bloggerii sunt super mișto),  de mesajele Claudiei, de F5-uiala în așteptarea notei, mi-e dor până și de nervii cauzați de o notă mai puțin placută😅. Participarea la SuperBlog este precum o carte de vizită pentru fiecare blogger, dar mai ales este despre cum poți să îți depășești limitele și să devii din ce în ce mai bun în ale scrisului, organizării și nu numai.

Toamna aceasta competiția cu tine începe

Așa că dacă ai și tu un blog și scrii pe el de cel puțin 3 luni, ai deja 20 de articole publicate la data înscrierii în competiție și vrei să îți testezi limitele, atunci această competiție este fix ce ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să citești regulamentul, îți anunți participarea printr-un articol pe blog, completezi formularul de înscriere , iar pe 1 octombrie deja poți începe să scrii la prima probă.

Ce zici, te bagi?

P.S Nu uita, toamna aceasta competiția cu TINE începe.

Sursa foto: SuperBlog & UnsplashLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *