O grădină WOW cu ajutorul lui Kärcher

O grădină WOW cu ajutorul lui Kärcher

De aproape 1 an și ceva, ai mei au început să se retragă ușor, ușor la țară. Și-au făcut un mic solar, au plantat mai mulți pomi fructiferi ( avem inclusiv smochin și alun de pădure) și uite așa au ajuns să petreacă mai mult decât un weekend la țară. Se bucură de liniștea de acolo, de aerul curat și mai ales de faptul că sunt mereu în mișcare. La țară știm cu toții că treaba nu prea se termină niciodată, mai ales primăvara când trebuie să te ocupi de curățenia generală, inclusiv de cea din grădină și curte. Pentru că nu pot ajunge la ei să-i ajut, m-am gândit că n-ar fi rău dacă le-aș trimite ceva ” intăriri”. Mi-au venit în minte aparatele inovatoare de la Kärcher care îi puteau ajuta la curățenia de primăvară și nu numai. Sunt sigură că ar fi mai mult decât bucuroși să stie că pot avea o gradină WOW cu ajutorul lui Kärcher .

De ce Kärcher?

În primul rând toate produsele lor vin la pachet cu tehnologie inovatoare, care se traduce prin efecte WOW și un efort minim. Kärcher este ajutorul potrivit atunci când vine vorba de curățenie. Pe langă toate aparatele și uneltele de ultimă generație, la ei găsești soluții profesionale care contribuie la o curățenie igienică, cu efect imediat ( nu vă spun din cărți, ci chiar am încercat soluția de curățare pentru întreținere).

În al doilea rând toate produsele au o garanție de 24 luni, iar acumulatorii de 6 luni, garanție care poate fi extinsă. Înregistrezi produsul achiziționat pe site-ul lor și vei putea beneficia de o garanție extinsă de 12 luni pentru aparate și de 18 luni pentru acumulatori.

În al treilea rând Kärcher are aparate pentru grădină cu acumulator ceea ce înseamnă că vremea cablurilor împrăștiate peste tot este doar istorie, iar timpul alocat curățeniei pentru grădină și curte este mult mai scurt. Ceea ce părea o corvoadă la început, acum este doar o joacă de copii.

În funcție de treburile pe care ai mei le au de făcut la început de primăvară prin grădină și nu numai, mi-am pus pe listă căteva unelte care cred ca le-ar fi de mare ajutor. Sper să reușesc să le fac o surpriză placută anul acesta de iepuraș :).

Aparat pentru îndepărtarea buruienilor

Printre primele activități în curățarea grădinii se numără jumulitul buruienilor. Făceam acest lucru cu mamaie când eram mică și îmi spunea că dacă rupem toate buruienile, lăsăm plantele să crească mult mai repede. Acum mamaie nu prea mai este în putere pentru o astfel de activitate migăloasă, iar pe mama nu prea o ajută spatele. Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care eu cred că un astfel de aparat le-ar fi mega util și ar face o curățenie WOW în doi timpi și trei mișcări.

Aparatul cu baterie pentru îndepărtarea buruienilor WRE 4 de la Kärcher

Această unealtă magică ajunge în orice loc și îndepărtează orice buruiană sau mușchi uscat datorită periei rotative. Având în vedere că peria este setată să se rotească în sensul acelor de ceasornic, această unealtă are eficiență maximă atunci când este utilizată pe partea stângă. De asemenea, are un mâner reglablil ceea ce este fix ce are nevoie mama pentru a nu mai forța spatele.

Clește cu acumulator pentru crengile copacilor

Așa cum v-am zis și la începutul articolului, ai mei au avut grijă să avem o mini livadă la țară. E o bucurie să știi că poți doar să te ridici pe vârfuri și să îți iei un măr sau o pară direct din copac. Însă și pomii trebuie întreținuți și îngrijiți pentru a da cele mai bune roade. De când mă știu, mamaie a văruit trunchiul copacilor pentru a-i feri de insecte și alți paraziți care se găsesc în scoarța acestora. Totodată, văruirea copacilor este și un mod de a “găti” întreaga curte de Paște. După ce dădea cu var, curățăm împreună copacii de crengile uscate. Ce-i drept nu ajungeam mereu la toate, nici dacă ne suiam pe scaun. Acum, această responsabilitate nu mai este de mult a lu’ mamaie.

Clește cu acumulator TLO 18-38 Battery de la Kärcher

Un clește cu acumulator de la Kärcher le-ar fi de mare ajutor alor mei. În afara faptului că vor arată mult mai bine copacii, lor le-ar fi mult mai ușor să facă această treabă. Nu este nevoie de prea multă forță, ci doar de o apăsare de buton. De asemenea, acest clește are lungime reglabilă, iar lama este confecționată din oțel de înaltă calitate ceea ce îi oferă o perioadă de viață îndelungată. Este bine de știut că acesta are și un cârlig care este de mare ajutor atunci când rămâne vreo creangă înțepenită prin copac și nu poate fi înlăturată.

Mașina de tuns iarba cu acumulator

Sunt sigură că tata ar fi extrem de fericit dacă ar avea o mașină de tuns iarba. În primul rând pentru că nu ar mai apela de fiecara dată la vreun vecin care are în dotare o astfel de unealtă. În al doilea rând pentru că l-ar ajuta să cosească iarba, fără prea mult efort, dându-i astfel un impuls gazonului său ca sufletu’. Mașina de tuns iarbă de la Kärcher are o greutate redusă și o super manevrabilitate. De asemenea, aceasta include o baterie interschimbabilă și un încărcător rapid, care în funcție de puterea bateriei poate acoperi o suprafață de până la 650 mp.

Mi s-a părut super tare faptul că are un sistem de tuns 2 în 1, iar iarba proaspăt cosită poate fi colectată într-un sac încăpător sau poate fi folosită ca îngrășământ natural și răspândită pe gazon, datorită funcției de mulcire. Tehnologia își face simțită prezența, iar mașina de tuns iarba te anunță când trebuie să golești sacul sau când bateria este pe ducă. Este fix ca și cum ai avea un mic asistent lângă tine ?.

Am scăpat și de grija că Alexandru poate umbla la ea pentru că această mașină de tuns iarba are o cheie de securitate care previne orice încercare a celor mai mici curioși de a o porni. Sunt din ce în ce mai convinsă că dintr-o activitate de care tata voia să scape, cu ajutotul acestei unelte, va tunde iarba de drag.

Nu mai stau prea mult la vorbăraie pentru că dacă mă mișc puțin mai repede, poate profit si de oferta promoțională de la Kärcher valabilă până pe 30 iunie a.c. Mai exact la achiziția unuia dintre aparatele de gradină selectate (vezi pe site-ul lor) pot alege să primesc cadou fie un timmer, fie un pistol cu jet rotativ. Este mai mult decât binevenită această ofertă.

Acestea fiind spuse este mega ușor să ai o gradină WOW cu ajutorul lui Kärcher, care pe lângă faptul că te ajută să faci curatenia care conteaza, nu trebuie sa depui prea mult efort.?

Articol scris pentru competiția Spring SuperBlog 2021

Sursa foto: Unspash, kaercher.com, facebook karcher, colaje editate cu CanvaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *