Jurnal de frumusețe cu farmec

Jurnal de frumusețe cu farmec

Fiecare decizie pe care am luat-o până acum, bună sau rea, și-a pus amprenta asupra mea, oferindu-mi șansa de a ma bucura de ceea ce sunt acum. Chiar dacă am trecut prin mai multe schimbări, îmi place să spun că fiecare dintre ridurile mele de acum ” duc în spate” o poveste. Am învățat cu ajutorul mamei să îmi scriu un jurnal de frumusețe cu farmec și totodată să nu uit că frumusețea din interior se va reflecta mereu la exterior.

Frumusețea din interior se vede la exterior

De când mă știu, mama a insistat foarte mult să am grijă de “frumusețea mea din interior”, asta pentru că ea oricum mă vedea cel mai frumos copil. Ca oricare altă mama, nici ea nu face excepție de la vorba “există un singur copil cel mai frumos și fiecare mama îl are”. Așa că primele file din jurnalul meu de frumusețe au fost scrise cu diferite sfaturi despre “hrana pentru suflet”. Evident că nu prea am înțeles atunci ce voia mama să spună, însă am priceput mult mai târziu. Am înțeles că dacă eu sunt împacată cu mine, chipul meu va spune acest lucru.

Faptul că de-a lungul timpului am învățat să îmi spun părerea nu mi-a adus prea multe “like-uri”, însă mi-a adus împăcare cu mine.

Faptul că am muncit mai mult pentru ce îmi doresc a venit la pachet cu cearcăne, oboseală, momente de ezitare în a continua acel lucru, însă rezultatele au șters tot, oferindu-mi încredere în mine.

Faptul că am devenit mamă, mi-a adus nopți nedormite, griji, temeri, însă nimic nu se compară cu fericirea pe care o simt când Alexandru îmi spune “te iubesc”, oferindu-mi cel mai frumos colier: mâinile lui în jurul gâtului meu?

Faptul că am trăit vremuri în care doar mă uitam în vitrinele cu diferite bunătăți de patiserie și nu puteam să-mi cumpăr ce vreau, m-a făcut să îmi doresc să ajut cât mai mulți oameni și să fiu mai empatică cu cei din jurul meu.

Cum să scrii un jurnal de frumusețe cu farmec?

Uitându-mă în urmă și răsfoind paginile din jurnalul meu de frumusețe pot să spun doar că am trecut prin multe schimbări. În ceea ce privesc frizurile, am experimentat tot ce se poate : castron, tuns scurt, bob, păr lung, bucle, breton, coc de mare cucuoană la nunți și tot așa. Nici pe partea de culori nu stau rău :)). În afară de blond, am încercat tot ce poate, până m-am oprit la roșcatul meu care îmi place tare mult.

De partea cu îngrijirea tenului nici nu mai vorbesc. Când eram în anii de glorie ai liceului și veneam dimineața de la discotecă, singurul lucru pe care îl făceam era schimbatul în pijamale și somn de voie. Nici nu îmi trecea prin cap să iau demachianul și să îmi dau rimelul jos. Mâncam tot felul de prostii, beam băuturi carbogazoase cu litrii, fumam, însă cu timpul am învățat să mă mai domolosesc puțin. Stilul de viață putin mai haotic s-a vazut pe tenul meu uscat. Am început astfel să folosesc creme care hidratează intens pielea, dar și clasicul ulei de măsline. De asemenea, m-am orientat spre o alimentație mult mai sănătoasă si puțină mișcare.

Așa cum noi evoluăm în încercarea de a deveni cea mai bună versiune a noastră, la fel se întâmplă și cu produsele cosmetice. Și ele țin pasul cu noile tendințe și încearcă să fie alături de fiecare femeie, astfel încât această să se simtă la fel de încrezătoare, frumoasă, în orice etapă a vieții sale.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, fix asta face de zeci de ani, începând cu clasicul lapte Doina până la cea mai nouă linie lansată, Perfect Look. Toate aceste noi produse Gerovital H3 Evolution Perfect Look sunt un cadou pentru toate femeile care nu au renunțat să creadă în ele, să evolueze, să zâmbească, să fie puternice și să își dorească să arate perfect la orice vârstă.

Această gamă este în trend cu ultimele noutăți, având la bază o formulă inovatoare compusă din Acid Hialuronic 4D și Uleiul natural din Trandafir Sălbatic. Mai pe românește, toate produsele vin să ofere luminozitate și elasticitate tenului, dar și hidratare, care alături de un zâmbet larg sunt caracteristicile necesare unui Perfect Look?. Se gândea cineva în anii ’50 că va ajunge să cumpere produse de la ei cu acid hialuronic? Farmec a știut să răspundă schimbărilor de-a lungul timpului, fiind mereu alături de nevoilor româncelor.

Eu folosesc produsele de la Farmec pentru că practic am crescut o dată cu ele, mai ales că mama le folosește de-o viață, dar și pentru că aleg să cumpăr produse românești. Pe lângă emulsia demachiantă din gama Gerovital Classic pe care o folosesc zilnic, îmi doresc să încerc și noua Apă Micelară Bifazică din cel puțin două motive. În primul rând pentru că această conține ulei de trandafir sălbatic care contribuie la curățarea tenului normal cu ușoară tendință de uscare ( fix cum este al meu), dar și pentru că îndepărtează machiajul waterproof. De asemenea, mi-a făcut cu ochiul Crema Fermitate Contur Ochi pentru că luptă împotriva cearcănelor pe care se pare că le găzduiesc de ceva vreme și nu vor să fugă sub nicio formă de la mine.?

Acestea fiind spuse, cred că este important să scriem cele mai frumoase file în jurnalul nostru de frumusețe și să nu uităm că orice decizie se reflectă în ceea ce suntem astăzi, dar și în ceea ce putem fi mâine.

Articol scris pentru competiția Spring SuperBlog 2021

Sursa foto: farmec.ro, arhiva personală, colaje ediate cu CanvaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *