Rutina de dimineață și un vis

Rutina de dimineață și un vis

La 30 de ani nu mai este ca la 20 din multe puncte de vedere. Nu mai mănânci ciocolată la 12 noaptea pentru că știi că a doua zi te ia la rost cântarul, ai mai multă grijă de corpul tău pentru că acum e momentul să îi mai dai și tu o mâna de ajutor. Ca fiecare femeie, am și eu ritualul meu de dimineață care începe cu un pahar cu apă caldă cu lămâie, îngrijirea tenului și nelipsita cafea. Însă ce au în comun rutina de dimineață și un vis o să descoperiți imediat 😅.

Pentru mine e mega important să încep bine dimineața, pentru că altfel ziua îmi este compromisă. Așa că încep cu apa mea caldă cu lămâie pentru că pe lângă faptul că are proprietăți detoxifiante și crește imunitatea, îmi dă o super stare de bine. În ceea ce privește îngrijirea tenului, totul este destul de simplu. Pe lângă clasicul spălat pe față, folosesc fiolele La Cabine Flash Effect pe care le-am câștigat în cadrul competiției SuperBlog la proba propusă de Farmacia la Preț Mic. Spre rușinea mea, până să le primesc, nu știam de existența lor. Știți vorba aia esențele tari se țin în sticluțe mici? Fix pe acest principiu funcționează aceste produse, întrucât fiecare fiolă conține doza exactă de care are nevoie pielea ta. Datorită concentrației ridicate de ingrediente active și a texturii cu absorbție rapidă, rezultatele vor fi vizibile și de durată. 

Mă bucur maxim că am făcut cunoștință cu ele pentru că acestea i-au oferit strălucire tenului meu uscat. După câteva utilizări zilnice, deja pielea a devenit una mai fină și catifelată, încât nu mă puteam abține să nu o ating. Fiolele Flash Effect au această “putere” datorită algelor roșii pe care le conțin, contribuind totodată și la estomparea  semnelor de oboseală ale pielii, oferind un efect de fermitate.

Eu nu folosesc produse prea sofisticate pentru ten ( în general merg pe demachiant și ulei de măsline), însă aceste fiole chiar au adus o îmbunătățire vizibilă tenului meu, motiv pentru care le folosesc zilnic, iar acum aș vrea să încerc și fiolele La Cabine Vitamina C, care protejează pielea de radicalii liberi, oferind de asemenea un ton mai uniform și luminos pielii. În cazul în care tenul vostru are nevoie de ceva cu colagen, acid hialuronic sau retinol, nu este panică, pentru că La Cabine vine cu o colecție întreagă de astfel de fiole.

Acum că v-am arătat cum îmi încep ziua, am rămas datoare să vă spun ce au în comun rutina de dimineață și un vis. Ei bine, după ce am terminat de editat video-ul, cred că am rămas cu gândul la el și uite așa am avut parte de cel mai tare vis. Sper că stați comod pentru că vă invit într-o călătorie până  în Spania și nu pentru a jefui vreo bancă împreună cu El Profesor 😅, ci pentru cea mai tare experiență de influencer  trăită… scuze visată.

Se făcea că regina Spaniei ( da,da a Spaniei) văzuse video-ul meu. Exact! Fix peste al meu a dat, căci doar suntem în visul meu și până la urmă nu sunt eu influenceriță? În fine, dăi cu bucurie, sări de 100 ori și aș mai continua, dacă nu eram oprită de un super mesaj primit din partea Curții Regale a Spaniei. Un mesaj care era de fapt o invitație pentru un weekend  la Palatul Regal din Madrid pentru a mă bucura de produsele Le Cabine, dar și de multe alte surprize (ce-i drept nu știam că acestea sunt fabricate în Spania).

Avem fix o lună să mă pregătesc pentru marele meu moment de glorie. Îmi răsunau în cap doar vorbele lu’ tata : ” după cum se înțelege, m-am născut că să fiu rege” . În filmul acesta eram eu acum. Am țopăit prin casă, am anunțat tot neamu’ cât de “celebră” sunt sau voi fi după toată povestea această. Știam să leg două, trei vorbe învățate din telenovele, văzusem și seriale despre regi și regine de unde mai aflasem despre eticheta și cam atât…mai bine de atât nici nu se putea.

Eram atât de entuziasmată, încât nici nu realizasem  că trebuia să plecăm cu avionul. Aici s-a instalat panica și mi s-a tăiat filmul! Ultima și prima experiență cu avionul fusese acum 5 ani, la Roma, și am fost extrem de….speriată pentru că am rău de înălțime. După panica cu avionul,  m-a  luat panica bagajelor, cu ce ne îmbrăcăm, ce notițe să îmi fac despre fiolele mele norocoase, încât uitasem de partea frumoasă și anume că aveam ocazia să mă bucur de o experiență cu totul și cu totul…regală. Așa că am tras aer în piept, m-am redrasat puțin cu un mojito rece ( să mi se limpezească mintea) și mi-am luat agenda să încep să notez, că deja visul începea să se transforme în coșmar.

Am reușit treptat, treptat să văd luminița de la capătul tunelului. Am început să caut pe google să văd ce se mai poartă pe la curțile regale  ( să nu fim chiar pe lângă), am dat de cap bagajelor, am luat și câte un cadou tradițional (mama m-a învățat să nu mă duc cu mâna goală nicăieri), dar și pentru a aminti de România, ținând cont că Regele Mihai a fost vărul primar al reginei Sofia.

În ziua cea mare, mi-am făcut cruce și alături de cei doi cavaleri am pornit  să scriem o filă de istorie în povestea noastră. Să vă spun că uitasem cum mai e cu forfota din aeroport ? Noroc că în visul meu Covid-ul nu exista DELOC căci altfel mă mai lua și nebunia cu viruseala. După un zbor extrem de lung (groaznic de lung pentru mine), am ajuns pe aeroport unde am fost așteptați de un șofer trimis de regină . Pur și simplu nu îmi venea să cred. Am reușit să scot un “ Hola! Estoy Alejandra”  și mi-a răspuns foarte lejer ” Bună ziua! Bine ați venit! Deja mi se luase o piatră de pe inimă, atunci când am auzit că am dat peste un frate român.

Eram nerăbdători să ajungem la Palacio de Oriente despre care citisem că este cel mai mare palat regal funcțional din Europa, fiind  folosit în prezent pentru diferite ceremonii. A fost extrem de emoționantă întâlnirea cu membrii familiei, însă totul a fost foarte natural. Cele două infante au fost extrem de încântate de năzdrăvanul Alexandru, căci imediat l-au luat la joacă.

Am fost invitați să ne relaxăm puțin în una dintre grădinile absolut superbe ale palatului, urmând apoi să servim prânzul. Doamne….doar la Peleș mai vazusem o astfel de masă atât de frumos aranjată. O minunăție! Să nu credeți că in meniu erau doar mâncăruri spaniole, ci și bucate alese de pe la noi (cu toții erau mari admiratori ai bucătăriei românești). A fost o atmosferă relaxantă și nu una atât de formală cum îmi imaginasem eu.

Atunci aflasem care era de fapt scopul vizitei noastre. Se pare că regina a fost contactată de cei de La Cabine pentru o părere ( din punct de vedere al unei jurnaliste, nu regine) despre o anumită campanie de marketing. Așa că aceasta a venit cu ideea de a găsi câte un ambasador pentru produsele La Cabine în diferite țări europene. Se gândise să schimbe puțin abordarea, urmând că aceștia să apeleze pentru promovare la bloggeri și vloggeri, nu la vedete internaționale.

Mi s-a părut o abordare super ingenioasă și am fost onorată să fiu una dintre acele persoane alese. Mai exact, a doua zi urma să aibă loc un mic eveniment în Sala Coloanelor, în care erau invitați reprezentați ai celor de La Cabine, pentru a testa și a afla și mai multe despre aceste fiole, fix de la ” părinții” lor.

Cât timp noi am stat de vorbă , domnii s-au delectat cu o vizită până la Rioja, cea mai cunoscută regiune viticolă din Spania, pentru o degustare de vin. A fost fericire maximă pe capul soțului meu căruia îi place această licoare și până la urmă era și păcat să rateze o astfel de oportunitate, având în vedere că Spania este al treilea producător de vin din Europa, după Franța și Italia. Seara am fost lăsăți ” de capul nostru” așa că am profitat să vizităm câteva încăperi din Palat, cum ar fi Saloanele Oficiale, Sala Tronului, Armeria Regală, Farmacia și Bucătăria Regală. A fost că o lecție de istorie! Ce pot să spun este că nu am adormit deloc în aceea noapte pentru că nu îmi venea sa cred ce mi se întâmplă.

A doua zi deja ne simțeam ca la noi acasă, însă era puțină agitație pentru evenimentul ce urma să aibă loc. Totul arăta incredibil! Știu că mă repet, dar doar în filme văzusem astfel de evenimente, însă acum eram parte din el. Am făcut cunoștință cu fondatorii acestor fiole inovative, am avut șansa să testez din produse și să aflu și mai multe despre aceste fiole. Nu are rost să vă spun că am primit de toate și din toate.

Pe lângă titulatura de brand ambasador al acestor fiole în România, am primit de asemenea o invitație în laboratorul lor pentru a vedea cu ochii mei întreg procesul tehnologic. Nu îmi venea să cred ce noroc dăduse peste mine. Însă tocmai când începuse petrecerea, a sunat alarma telefonului și m-am trezit instant. M-am uitat în stânga și în dreapta să văd unde sunt și apoi mi-am verificat telefonul să văd dacă nu cumva am vreun mesaj regal ascuns pe undeva. Claro que no!🤣

Chiar dacă a fost doar un vis, recunosc că mi-a plăcut la nebunie această călătorie în care am descoperit mai multe despre fiolele mele norocoase La Cabine, dar și că am trăit o experiență unică, și nu oricum, ci la palat.

„Nimic nu este imposibil pentru cel care încearcă.” – Alexandru Macedon

Articol scris pentru competiția Spring SuperBlog 2021

Sursa foto : farmacialapretmic.ro, pagina de facebook LaCabine Romania, lacabine.es , Unsplash, poze arhivă personală , colaj realizat cu Canva, video realizat cu KineMasterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *