Sănătatea mai presus de toate!

Sănătatea mai presus de toate!

Cred că suntem cu toții de acord că poți să ai în viață de toate, dacă nu ai sănătate, practic nu te poți bucura de nimic. Acum, mai mult că niciodată, trebuie să fim și mai atenți cu sănătatea noastră, ținând cont că umblă printre noi “ năzdrăvanul Covidel”. Să rămânem sănătoși la trup și la minte, căci dacă se strică rotițele nu știu pe unde vom deraia. Am învățat de la mama că trebuie să ai în casă “ cutia cu medicamente” unde poți găsi tot timpul un medicament pentru durerile uzuale (cap, stomac, măsea), vitamine, să ai ceva la îndemână care te poate ajuta rapid să ieși dintr-o criză .

Ei bine, am și eu cutia mea, dar mai am ceva : farmacia mea online cu livrare rapida de unde pot să mă aprovizionez oricând, dar nu oricum, ci la un preț avantajos pentru că nu degeaba îi se spune Farmacia la Preț MicAșa că dacă ar fi să apară un Black Friday la Farmacia la Preț Mic, aș avea câteva produse pe care le-aș achiziționa instant. Gășiți mai jos medicamentele și produsele pe care eu le cumpăr frecvent, în funcție de utilizarea acestora.

Imunitate

Pentru a fi pregătit de război, trebuie să te antrenezi înainte. Tot la fel trebuie să ne pregătim și noi organismul pentru a merge la lupta împotriva bacteriilor, microbilor și alte bazaconii care nu au un loc al lor și vor musai să se cuibărească în corpul nostru. De când mă știu, inclusiv acum la 30 de ani, mama mă întreabă dacă am luat ceva de imunitate, dacă i-am dat și celui mic și tot așa, mai ales în momentele cheie : primăvara și toamna.

Echinacee (este recomandată mai ales în cazul schimbărilor de sezon)

Propolis (sub formă de tinctură, comprimate sau spray, propolisul este un aliat perfect în lupta cu virozele)

Cătină cu miere (cătina nu are cel mai wow gust, dar în combinație cu miere este mai mult decât perfectă, făcând o echipa bună în întărirea organismului și prevenirea răcelilor.

Vitamina C despre care știm cu toții cât de importantă este mai ales că al nostru corp nu o poate produce și nici stoca pentru mai mult timp, drept urmare trebuie să ne-o procurăm singuri fie din alimente fie din medicamente.

Oscillococcinum este nelipsit din geantă și din casă, pentru că sunt adepta homeopatelor, iar atunci când vine vremea răcelilor, tot timpul îi dau celui mic aceste “granule fermecate” pe care mi-ar plăcea să le găsesc la un pret avantajos alaturi de toate produsele de la Boiron pe care noi le folosim foarte des.

Medicamente și produse de îngrijire pentru copii

Pe lângă cutia cu medicamente pentru “oameni mari”, atunci când ai copil ai și cutia pentru cel mic. Încă de la început am avut în casă diferite medicamente pentru momentele neplăcute incepand cu antitermice, siropuri de tot felul, ulei de peste, dar și nelipsitele produse de îngrijire. De exemplu, m-aș bucură maxim dacă aș avea discount la toate produsele din gama Mustela începând cu gel de dus, loțiune de corp , ulei de masaj, produse pe care noi le folosim încă din primele zile de viață ale lui Alexandru și la care nu am renunțat nici acum după trei ani. Au un miros neutru, cu rol de calmare și hidratare, având o gamă pentru fiecare tip de piele ( normală, sensibilă, atopica și uscată).

Stres și oboseală

Eu sunt de felul meu o persoană stresată de viață, agitată și care doarme destul de puțin, așa că mereu am nevoie de niște stâlpi de susținere. Aici mă bazez de când mă știu de trio: magneziu calciu și zinc. Sunt cavalerii mei, care tot timpul au grijă să nu pățesc ceva.  Nu de alta, dar am o perioadă mai solicitantă :

  • lucrez de acasă împreună cu  cel mic, care este un alt șef de al meu, chiar dacă are 3 ani. Au fost momente când am simțit cum o iau la fugă neuronii: mai un mail, mai o activitate cu Alexandru, mai amestec puțin în mâncare în timp ce vorbesc la telefon și pot să înșir la nesfârșit până se face ora 6 și sunt salvată de clopoțel…sczuze..soț
  • superblog…daaaa este prima oară când particip și sunt puțin stresată pentru că vreau să particip la cât mai multe probe, iar pentru mine lucrul acesta înseamnă o implicare și o dedicare sută la sută
  • blogul meu căruia trebuie să ” îi dau și lui de mâncare” mai o rețeta, mai un articol cu și despre activitățile noastre, mai un gând..

Sper că mă înțelegeți acum de ce pentru mine maganeziul este cheia fericirii pentru că mă ajută să am un tonus bun, având un efect calmant atunci când esti stresat sau epuizat, motiv pentru care îmi doresc ca de Black Friday la Farmacia la Preț Mic să găsesc discount la toată gama Magnevie ( eu folosesc Magnevie Stress Rezist de fiecare dată când am nevoie de întăriri).

Menținere și chiar slăbire

Acest subiect este unul sensibil pentru mine căci a naibii pandemie s-a gândit ea să îmi ofere așa, de bun venit, habar n-am cu ce motiv, vreo câteva kile în plus. Păi de asta aveam eu nevoie acu’? Încă un stres în plus? Lăsând gluma la o parte, încerc să mănânc pe cât posibil de sănătos, dar evident am și scăpări, mai ales când vine vorba de ceva dulce. Așa că am început să mai beau câte un ceai de scorțișoară ( bun atât în cura mea de slăbire cât și pentru imunitate) și am înlocuit zahărul cu eitrithol sau zahăr din ștevie, prin urmare aș fi foarte încântată să găsesc reduceri la aceste produse de un Black Friday.

Aștept cu nerăbdare să vină un Black Friday la Farmacia la Pret Mic, dar până atunci mă bucur de promoțiile deja existente pe site. Tu le-ai vazut?

Articol scris pentru competiția SuperBlog2020

Sursa foto: Farmacia la Preț Mic, UnsplashLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *