Pe aripile visului

Pe aripile visului

Henry Ford spunea că “un om sărac nu este un om fără bani, un om sărac este un om fără vise”. Fie vorba între noi, aici stau mai mult decât bine și sunt extrem de bogată. Nu am încetat niciodată să visez și ușor, ușor am reușit să-mi îndeplinesc o parte din ele. Nu pot să spun cu exactitate dacă abia la 30 de ani mi s-a îndeplinit dorința pusă la 15 ani, dar sunt pe drumul cel bun. Am visat la un blog unde să-mi aștern gândurile și pasiunile, iar lucru acesta a devenit realitate pentru că mi-am dorit foarte mult și am crezut în această idee. Tot timpul am avut așteptari de la mine și am vrut mereu să evoluez, să fac ceva util pentru că urăsc să stau degeaba. Îmi doresc să îi insuflu și lui Alexandru acest lucru: despre cât de important este să visezi, dar mai mult să nu te oprești niciodată și să continui să zbori pe aripile visului până când ajungi la destinația dorită, oricât de îndepartată pare la prima vedere.

Sursa:Unspash

Cred că fiecare dintre noi are locul lui de visare, un loc în care stai tu cu tine. Ei bine, poate părea o leacă mai ciudat, dar locul meu de relaxare, de visare este…bucătăria Aici pun “ziua la cale” în fiecare dimineață la o ceașcă de cafea. Aici îmi petrec cel mai mult timp, între oale și cratițe, între aromă de vanilie și lămâie, între rețete și cărți de bucate, între preparate eșuate, dar reincercate până obțin rezultatul dorit. Aici visez cu ochii deschiși în timp și mă gândesc cum ar fi să am cofetăria mea, cum ar fi să desenez din nou și uite așa îmi fac mii de scenarii, mă văd exact în mijlocul acțiunii, asta până când îmi cade ceva din mâna și ma trezesc la realitate :).

Sursa: Unsplash

Am reușit să îl fac și pe Alexandru să îi placă ideea de bucatareală și de fiecare dată când mă vede frământând este musai să vină și el. Iși trage scăunelul și începe să frământe, aruncând aluatul în sus și dând cu el de blat, exact cum fac și eu. Astfel, bucătăria este și despre timpul nostru în doi, este despre făina împrăștiată peste tot sau mai exact despre praful magic pe care reușește Alexandru să îl presare în viață noastră, este despre mesele în care ne strângem toți trei, este despre o altă filă în povestea noastră.

Sursa: Favi.ro

Tot bucătăria asta mică m-a făcut să visez la una mai mare, cu influențe tradiționale, cu lemn și cărămidă, să pot să am mai mult spațiu atunci când meșteresc ceva de dulce și nu numai. Mă gândesc cat noroc pot sa am cu FAVI.ro pentru că pot să îmi comand tot ce vrea sufletul meu dintr-un singur loc. Exact! Acesta este cel mai mare motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni din România, unde găsesti sute de mii de produse, de la peste 200 de magazine din România, și practic nu mai stai să intri pe zeci de site-uri pentru că de asta se ocupă FAVI.ro, tu doar stai să alegi si să pui în coș. Și câte ai de ales…căci aici găsești de toate pentru toți. În noua mea casă, mi-ar plăcea să am un spațiu dedicat, colorat, mai exact un fotoliu unde să stau să îmi beau cafeaua pregatită la un espressor nou, urmând să pregatesc ceva bun pentru ai mei băieți ( cum ar fi niște nuci de casă cu ciocolată care sunt preferatele lor).

Pe voi care loc din casă va poartă pe aripile visului?

Articol scris pentru competiția SuperBlog2020

Sursa foto ( copertă ) : Arhiva personală (Fotograf de zâmbete)Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *