Petrecerea de 5 ani cu Spider-Man si prietenii lui

Petrecerea de 5 ani cu Spider-Man si prietenii lui

Azi Alex implineste 5 ani! Tot ce pot sa spun este ca au trecut parca prea repede acesti ani si recunosc ca mi-as dori sa pot sa opri putin timpul, insa oricat de mult as vrea acest lucru, viata are cursul ei.

Alex a devenit un “baiat mare”, asa cum o spune chiar el, un adevarat pasionat de avioane, care nu rateaza nici o zi sa porneasca intr-o noua aventura. Nazdravan si rebel de fel, stapaneste foarte bine “arta vorbirii”, fiind dornic sa descopere cat mai multe lucruri, motiv pentru care celebrele “De ce-uri” fac parte din viata noastra. Insa, dincolo de toate acestea, Alex este copilul nostru iubit pe care incercam sa-l indrumam cat de bine putem, astfel incat calatoria lui prin viata sa fie una cat mai frumoasa.

Petrecerea de 5 ani cu Spider Man si prietenii lui

Anul acesta, sarbatoritul si-a dorit o petrecere cu Spider-Man si desi am avut o luna super aglomerata, am incercat sa ii indeplinim dorinta cat de bine am putut?. Asa ca am scos celebrul stand in fata blocului si ne-am pus pe treaba.

Micii “paienjenei” si-au facut de cap, au alergat tot timpul dupa raufacatori, iar atunci cand au avut nevoie de un moment de pauza, s-au retras la centrul panzei unde si-au incarcat bateriile fie cu un pahar de citronada sau ceva dulce ( biscuiti cu nuca si ciocolata, placinta cu mere sau cu branza dulce ori o portie de marlenka).

Nu avea cum sa lipseasca tortul, mai ales ca de la el a pornit intreaga petrecere si clasicul “La multi Ani” care a facut cativa vecini sa iasa pe geam, insa cred ca s-au obisnuit deja cu noi…sau asa sper?.

La multi ani, super eroul nostru!❤Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *