Vine, vine primăvara cu Spring SuperBlog

Vine, vine primăvara cu Spring SuperBlog

Dacă până acum primăvara începea o dată cu mărțișoare și ghiocei, ei bine anul acesta vine, vine primăvara cu Spring SuperBlog. Am așteptat cu nerăbdare să se dea startul înscrierilor în cadrul celei mai longevive competiții de blogging din România, o competiție care dă dependență :).

Mi-a plăcut tare mult experiența din ediția de toamnă SuperBlog, așa că nu am stat nici o clipă pe gânduri și am scris acest articol pentru a mă înscrie în competiție și a ține din nou creativitatea aprinsă și a-mi pune rotițele în mișcare. Cred că este în zadar să vă spun că am emoții și că sper că doamna inspirație să nu mă ocolească, ba mai mult îi lansez de pe acum invitația de a veni să stea o perioadă îndelungată pe la mine (promit să o îndulcesc cu cele mai cele delicii 🤣).

M-am înscris cu un singur scop: să capăt cât mai multă experință, dar și încredere în mine ( încă scârțâi bine la acest aspect 🙈). Mai am o groază de lucruri de învățat, iar această competite este o adevarată școală de blogging care te ajută să devii din ce în ce mai bun, să ieși din zona de confort și să scrii despre subiecte pe care în mod normal cu siguranță nu le-ai aborda, să respecți anumite cerințe tehnice, dar și termene limită. Totodată recunosc că mi-a era dor de tot ce înseamnă discuțiile de pe grup și adrenalina care ne țin în priză pe toți.

P.S 1 Dacă dorești să participi găsești AICI regulamentul, dar și mai multe informații despre competiție.

P.S.2 Să fie cu creativitate și inspirație pentru toată lumea

P.S 3 De câteva zile îmi răsună în cap doar versurile de mai jos :

Vine, vine primăvara
  Superblog în toată țară
  Inspirație din plin
  Pentru articole ce vin!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *