Mesaje dulci via ChocoTelegramă

Mesaje dulci via ChocoTelegramă

Nu cred că este om pe această planetă căruia să nu îi placă ciocolata sau mai mult care să nu fi oferit cadouri din ciocolată. Până la urmă ce ar fi viața fără puțină ciocolată? Eu sunt adepta lucrurilor personalizate și de fiecare dată aleg să-mi cumpăr sau să ofer astfel de cadouri. Dar ce părere aveți despre ideea de a transmite mesaje dulci via ChocoTelegramă ? Nu vă duce ușor cu gândul la vremurile boeme de altă dată? Trebuie să recunosc că pe mine m-a fascinat mereu ideea asta de telegramă și cum oamenii reușeau să transmită toată  informația printr-un mesaj scurt și concis. Câtă emoție putea să ascundă așteptarea unui astfel de mesaj? Ei bine, vremurile s-au schimbat puțin din 1844 când Samuel Morse a trimis primul mesaj telegrafic. De ce spun puțin? Pentru că poți trimite și astăzi o telegramă, una chiar foarte dulce. Cu alte cuvinte poți să  trimiți cadouri din ciocolată sub formă unei telegrame, reușind astfel să expediezi un mesaj de suflet și să îl lași pe destinatar să se hrănească cu emoția transmisa de dulceața fiecărei litere.

Mi se pare super tare că Chocolissimo a venit cu astfel de idei de cadouri, mai ales că ChocoTelegrama este un produs unic pe piața din România. Astfel, poți să trimiți un mesaj din ciocolată și nu orice ciocolată, ci ciocolată belgiană premium în limita a 60 de caractere. Ai posibilitatea să  incluzi în mesajul tău litere sau semne speciale din ciocolată cu lapte, cuburi de ciocolată albă simple sau cuburi de ciocolată printabilă cu diferite simboluri grafice. Mai mult, Chocolismo te ajută să realizezi un cadou unic întrucât ei pot personaliza ambalajul fie cu o  fotografie sau poți grava diferite mesaje sau printuri pe ciocolată pe o cutie elegantă din lemn.

Sunt o groază de ocazii pentru care am putea transmite mesaje dulci via ChocoTelegramă dar și alte specialități din ciocolată, mai ales că acestea pot fi cadouri inedite, dar și o mega surpriză atunci când pur și simplu vrei să aduci o bucurie cuiva fără vreun motiv anume.

1 și 8 Martie

Mă încântă la nebunie ideea de a face cadouri unice pentru că vreau ca persoanele respective să simtă cât sunt de valoroase pentru sufletul meu . Cred că un mărțișor dulce este mereu o idee grozavă. Astfel, poți alege un ambalaj drăguț care să îmbrace frumos dulceața cuvintelor din telegramă, alături de clasicul șnur roșu și alb. De asemenea, sunt sigură că mama s-ar bucura extrem de mult dacă s-ar trezi la ușa cu un astfel de dar. Bucuria ar fi de  nemăsurat în primul rând datorită faptului că i-am trimis niște gânduri și nu oricum, niște gânduri învelite în ciocolată belgiană, preferata ei.

Mesaje dulci la inceput de primavara via ChocoTelegrama

Evenimente speciale din viața ta

Sunt de părere că trebuie să faci din fiecare eveniment unul memorabil, ca nimeni să nu îl uite prea curând. Unul dintre aceste evenimente este chiar nunta. Știm cu toții câte pregătiri sunt necesare, dar mai ales cât de emoționantă este partea în care fata este cerută în căsătorie. Este momentul pe care ea îl așteaptă de când era mică așa că trebuie să fie unul special și emoționant. Cum ar fi dacă în timp ce stați pe canapea sună curierul care aduce o telegramă cu un mesaj foarte important. Cât timp ea citește telegrama și descoperă cel mai dulce mesaj, tu deja esti pregătit să ii oferi inelul. Povestea nu se oprește aici, iar viitori voștri nași se pot trezi și ei acasă cu un curier misterios. Acum că totul este aproape aranjat, mai rămâne de făcut doar marele anunț care și el poate fi la fel de dulce😉.

Crăciun și Paște

Atunci când dăruiești bucuria este de două ori mai mare decât atunci când primești pentru că știi câte zâmbete poți aduce oamenilor dragi. Mă gândeam că o surpriză din când în când nu ar strica, așa că ce ar fi dacă pe lângă clasicul cozonac și sticla de vin de Crăciun sau Paște, am strecura un mesaj ciocolătos fie din partea Moșului, fie de la Iepuraș. Saaaaau ce ar fi să-i trimiți chiar tu o telegramă Moșului în semn de mulțumire. Sunt sigură că s-ar bucură să dea biscuiții alături de paharul cu lapte pe o ciocolată. De asemenea, pe lângă această telegramă dulce poți alege să oferi diferite cadouri din ciocolată belgiană premium precum un calendar de Adevent astfel încât cadorisitul să se bucure de dulcegării toată luna decembrie.

Pur și simplu fără nici un motiv

Rămân la părerea mea că cea mai mare fericire este atunci când deschizi ușa și vezi că ai primit ceva fără vreun motiv anume. Pur și simplu cineva a vrut să te surprindă și să îți arate cât de important ești pentru el. Mă bate gândul să îi trimit soțului o astfel de telegramă, pentru că el este înnebunit după ciocolata belgiană, dar și pentru că este tare drăguț și ar împărți-o cu mine :). Pe lângă ChocoTelegramă , care este vedetă în rândul acestor cadouri dulci, am găsit cel mai tare cadou pentru tata, care a fost un  mare colecționar de casete audio: ChocoKaseete Dark. Atunci când eram mică, aveam obiceiul nostru să mergem să cumpărăm câte o casetă audio pentru fiecare. Așa am strâns toate casetele audio cu Genius , Andre, 3SE și tot ce mai era în vogă pe Atomic. Să fie asta începutul unei noi colecții de casete…dulci?😉

Dragii mei pofticioși, este în zadar să vă spun că mi-a plouat în gură la câte specialități am văzut la Chocolissimo și evident că nu m-am putut abține să nu pun ceva pe listă și pentru mine: praline cu cafea. Un răsfăț dulce încă de dimineață este tot ce am nevoie pentru perioadele mega încărcate. Mă opresc aici pentru că nu mai pot de poftă, dar nu înainte de a va arăta cât de repede puteți “să așterneți” un mesaj dulce și astfel să trimiteți în trei timpi și trei mișcări cele mai ciocolătoase gânduri.

 Voi cui i-ați trimite o ChocoTelegramă?

Articol scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog

Sursa foto: Chocolissimo.ro, facebook Chocolissimo, video editat cu KineMasterLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *