Husa pentru telefon și folia de protecție, suflete pereche!

Husa pentru telefon și folia de protecție, suflete pereche!

Trăim în era digitalizării, iar tehnologia avansează de la o zi la alta, ceea ce se vede mai ales la telefoanele mobile care sunt din ce în ce mai deștepte și mai mult de atât, atunci când crezi că tu ai ultimul model de telefon, pac apare altul și mai și. Telefonul mobil face parte din viața fiecăruia dintre noi, iar atunci când ai un telefon de ultimă generație și accesoriile trebuie să urmeze aceiași direcție. Având în vedere că ne descotorisim de ceva bani când achiziționăm un telefon, ar fi și păcat să nu avem grijă de el…zise ea care a rămas fără telefon după nici două luni de la cumpărarea lui. Mda…Ce să zic….Se întâmpla acum doi ani când eram în parc cu cel mic și cineva  a avut “ nevoie” de un telefon, așa că l-a luat pe al meu fără măcar să îmi ceară voie. Am plâns, m-am jelit și bineînțeles că mi-am luat altul de care am avut grijă ca de ochii din cap, a mai căzut el, dar e întreg și îl am și acum.

Pentru că deja dădusem cash flow-ul peste cap am zis că acum puțini bani în plus pe o husă și o folie pentru telefon nici  nu se mai văd. Am ales o husă de silicon, de bună calitate, care îl protejează și acum, dar pe partea cu folia nu am fost prea inspirată pe moment și am dat greș, asta până când am ajuns unde trebuie. Fie vorba între noi, nu am crezut că este atât de important de unde cumpăr o folie pentru telefon, mi se părea că toate sunt la fel. După ce am ajuns într-un magazin în firea lui, am înțeles că nu este o simplă folie, că poate fi din sticlă temperată care acoperă în întregime ecranul, cu margini 3D rotunjite, privacy (care asigură confidențialitatea displayului) sau folii flexiglass recomandate pentru copii. Acum mai mult că niciodată cred că atât husa cât și folia sunt cele mai importante accesorii pentru telefon.

Am învățat că atunci când nu dețin prea multe informații despre un produs, ar fi bine să citesc un review înainte sau să sun un prieten. Așa am aflat despre BrandGSM, un concept dedicat celor mai noi accesorii și poduse fashion pentru toate telefoanele si nu numai, care corespund standardelor de calitate și fiabilitate. Este foarte mișto că produsele lor sunt în trend cu tot ce este nou pe piață, iar dacă vrei de exemplu să ai o husă cu o semnătură de designer găsești la ei tot ce vrei. La un magazin cu o experiență de peste 20 de ani, respectul față de client își spune cuvântul căci astfel nu mai erau pe piață, lucru care mie îmi da încredere atunci când vreau să fac o achiziție.

Husa pentru telefon și folia de protecție, suflete pereche!

Am cel puțin trei motive pentru care cred că aceste două accesorii pot fi “legate” pe viață și să trăiască până la adânci bătrâneți, având grijă de “copilul” lor, telefonul.

1.Ambele oferă protecție telefonului atât din punct de vedere al aparatului, dar și al informațiilor pe care le salvează pentru că dacă telefonul s-a spart și nu îl mai poți repara, îți poți lua adio de la toate pozele, filmulețele sau documentele salvate pe el. Este important că atunci când alegem o husă sau o folie de protecție ținem cont și de durabilitate, astfel încât materiale din care sunt realizate să fie de cea mai bună calitate. De exemplu, husa din imaginea de mai jos de la Ringke pe care o puteți găsi pe site-ul BrandGSM.ro, are marginile flexibilie din silicon, iar spatele este realizat din policarbonat, un material dur, fiind rezistentă împotriva zgârieturilor si șocurilor .

2. Dacă cumva te plictiseșți de “look”- ul telefonului tău, atunci husa este cel mai bun mod de a-ti personaliza telefonul și a-i da mereu o înfățișare nouă în funcție de starea ta, de hobby-uri. Pe BrandGsm găsiți o multitudine de huse de telefon de la cele de brand precum Lemontti, Ted Baker, Karl Lagerfeld, Guess, Devia, Just Must care vin la pachet cu un design unic și stil exclusivist.

3. Ambele de ajută să păstrezi telefonul “ca nou” în cazul în care dorești de exemplu să îl vinzi mai târziu, pentru că acestea îl protejează nu doar de căzături, dar și de praf și alte nebunii.

Cred că este important să facem alegerile corecte și să căutam produse de înaltă calitate, nu așa oricum, la voia întâmplării, de dragul de a “bifa” un accesoriu pentru telefon. Așa că, mi-am învățat lecția și împărtășesc cu voi care sunt principalele criterii pe care le am creionate în minte atunci când vine vorba despre accesoriile pentru telefon.

Raportul preț calitate

Din punctul meu de vedere calitatea unui produs ar trebui să fie reflectată în prețul acestuia. Pentru a nu da totuși o avere pe accesorii, economistul din mine spune că cel mai indicat ar fi să existe un buget deja stabilit de la care să nu ne abatem prea mult.

Să fie ușor de utilizat

Pentru mine este important că accesoriile să fie ușor de utilizat, astfel încât și să nu îmi prind urechile că nu știu să le folosesc sau mai știu eu ce.

Garanția

După ce am parcurs cu brio primele etape și am ales accesoriul potrivit, mi s-ar părea util că acestea să fie însoțite de garanție sau să le poți returna dacă simți cumva că “ socoteala de acasă nu e la fel ca cea din târg”. Spun lucrul acesta pentru că nu există o politică de returnare general valabilă, fiacare magazin funcționând după reguli diferite ( poți să returnezi în 30 de zile, poți returna produsul, dar să cumperi altul de aceiași valoare, etc).

Produs de brand sau non brand

Eu sunt adepta lucrului bine făcut. Pot însă să spun că atunci când m-am abătut de la această regulă, m-am cam lovit cu capul de pargul de sus. Vreau să rămân la părerea mea că un produs de firmă este mai bun și asta pentru că o un brand nu riscă să își piardă reputația și clienții prin folosirea unor produse de calitate inferioară.

Funcționalitatea

Tata are o vorbă : “degeaba e frumos, dacă nu îți folosește la nimic” .

Sper că v-a fost de folos articolul și sunt curioasă să îmi spuneți care sunt criteriile pe care voi le aveți în vedere atunci când va alegeți accesoriile pentru telefon.

Articol scris pentru competiția SuperBlog 2020

Sursă foto:  BrandGSM.ro, Facebook BrandGSM, UnsplashLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *