Casa visurilor mele

Casa visurilor mele

Se spune că în viață trebuie să sădești un pom, să faci un copil și să construiești o casă. Ei bine, avem un copil delicios, iar ideea de a ne muta la casă ” ne bântuie de ceva vreme” ( mai ales în această perioadă de “ covizeală ” când a trebuit să stăm închiși în colivie ). Așa că mai am o șansă să plantez un pom atunci cand mă voi muta în casa visurilor mele. Merg pe premisa că este vital să visezi și să crezi că poți să îți îndeplinești visele. Eu visez că voi avea casa mea, o casă simplă, cu elemente tradiționale care să se îmbine armonios cu cele moderne. Mi-ar plăcea să aibe o prispă sau un pridvor, să fie albă, construită din cărămidă și lemn. Îmi doresc tare mult să predomine lemnul și alte materiale naturale pentru că vreau ” să respire” și ea o dată cu noi și să fie cât mai multă lumină naturală, cu ferestre mari prin care Soarele să ne mângâie mai ușor.

Sursă:houzz.com

Mi-ar plăcea să va fac și vouă un “ tur” rapid  în viitoarea mea casă care ar începe cu livingul spațios în care se vor regăsi multe elemente de mobilier din lemn și neapărat un șemineu potrivit pentru serile de iarnă atunci când vreau să stau cuibarită pe canapea, să aud lemnele trosnind în foc, iar eu să mă relaxez cu o cană de vin fiert și scorțișoară. Peste tot pe unde am umblat în locuri tradiționale, am rămas cu gândul la grinzi , acestea fiind un alt element pe care mi l-aș dori în cât mai multe locuri din casă.

Sursă: guruhomedecor.com

Având în vedere faptul că momentan ma lăud cu o bucătărie mică, viitoarea mea bucătărie va fi clar una spațioasă, cu mobilier alb și cărămidă pe pereți, locuri special amenajate pentru a-mi depozita toate vasele și ustensile.

Dormitoarele, în număr de trei ( din care unul la mansardă), mi-ar plăcea să fie destul de simple, luminoase și să predomine lemnul. La trei dormitoare, cred că două băi ar fi mai mult decât suficient. Mi-ar plăcea să înlocuiesc ușa normală cu una de hambar, care să îi dea un aer și mai rustic, dar și elemente moderne. În curtea casei aș vrea să se regăsească un mic spațiu amenajat pentru o mică grădina în care să cultivăm câteva legume, dar și un loc drăguț, gata să aștepte oaspeți oricând.

Acum că am conturat în minte ideea cum mi-aș dori să arate casă visurilor mele și presupunând că am și bugetul necesar, nu îmi rămâne decât să mă gândesc cum m-aș organiza pentru Marea Mutare . Cred că aș începe prin alegerea constructorului potrivit cu care să comunicăm foarte bine, dar mai ales să înțeleagă cum am vrea să arate CASA noastră, pe care să o transformăm treptat în ACASĂ . Astfel, următorul pas ar fi realizarea unei liste complete cu materiale de construcții. Având în vedere faptul că a construi o casă nu e o joacă de copii, iar cunoștiințele noastre în materie de construcție tind ușor, dar sigur catre zero, vom avea nevoie cu siguranță de consultanță, astfel încât să alegem ce este bine încă din prima, reușind să economisim timp și să ne ocupăm și de alte treburi.

Sursă: Vindem-Ieftim.ro

Ceea ce mi se părea greu la început se poate rezolva rapid întrucât Vindem-Ieftin.ro fix asta face, fiind o Casă de Comenzi prin care poți comanda online materiale de construcții, la un preț mult mai avantajos decât în depozitele clasice. Mai mult, aceștia oferă clienților săi și un pachet VIP unde poți deveni membru dacă:

  • ai cumpărat o singură dată și dorești  să achiziționezi produse din minimum 5 categorii din portofoliul lor
  • ai cumpărat de minimum două ori și dorești să achiziționezi produse din minimum 3 categorii din portofoliul lor
Sursă: vindem-ieftin.ro

Având în vedere de câte materiale vom  avea nevoie pentru casă, începând cu fier beton, țiglă pentru acoperiș,parchet , gresie, caramidă , etc, putem considera că suntem de acum parte din acest Grup VIP. Știu că fiecare dintre noi este obișnuit să vădă exact ce cumpără, dar atunci când poți face parte dintr-un grup unde găsești doar experți și primești fix informațiile de care ai nevoie,  ești mai mult decât câștigat pentru că beneficiezi:

  • Consultanță de specialitate prioritară cu privire la lista de materiale
  • Răspuns rapid adaptat nevoilor identificate
  • Centralizarea informațiilor într-un singur loc
  • Clientul economisește timp
  • Condiții speciale cu privire la pachetul de produse și livrare
  • Status livrare în timp real

Mă și văd punând mâna pe telefon și punând o mie de întrebări: ” Dar aveți cărămidă? Dar e rustică? Credeți că se potrivește pentru bucătărie  sau doar pentru fațada?”. Nu mai stau la vorbăraie și mă duc să cumpăr un bilet la loto pentru că nu se știe cum mi-o fi norocul, mai ales acum că am stabilit în mare tot ce presupune mutarea la casă.

Articol scris pentru Competiția SuperBlog2020

Sursă foto ( copertă ) : cbrandoningram.comLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *