Madlene cu parmezan si cimbru
Atunci cand vine vorba despre madlene cred ca multi dintre noi se gandesc la varianta dulce, insa va propun sa le incercati si in varianta sarata : madlene cu parmezan si cimbru. Geniale!
Acum o sa spuneti ca ma laud singura, dar sa stiti ca sunt preferatele multor prieteni si cred ca vor fi si ale voastre daca va place aceasta combinatie de parmezan si cimbru.
Daca tot au “intors atatea scaune” am zis ca n-ar fi rau sa o las scrisa aici sa fie pentru toti pofticiosii 🙂
Ce va trebuie?
80g faina
2 oua
160g iaurt
60g parmezan
4g praf de copt
Cateva frunze chives (optional)
Cimbru uscat
Sare dupa gust
Cum se prepara?
1. Numaidecat:). In primul rand dam drumul la cuptor si apoi luam un bol in care adaugam iaurtul, sarea, cele doua oua si incepem sa amestecam cu un tel.
2. Adaugam apoi parmezanul, cimbrul uscat, frunzele de chives tocate marunt, faina, praful de copt si amestecam pana cand obinem o compozitie omogena.
3. Transferam compozitia in forma pentru madlene ( eu am una de silicon), dam tava la cuptor la 200de grade pentru 10 minute si gata. Avem o gustare super rapida si super gustoasa!