Intr-o lume in care poti fi orice…alege sa fii tu!

Intr-o lume in care poti fi orice…alege sa fii tu!

N-am mai scris de mult si mi-era tare dor sa imi astern gandurile aici. Din pacate, timpul nu pare sa fie cel mai bun prieten al meu si am cateva restante. Mi-am propus sa scriu azi despre autenticitate si despre cat de greu este sa ramai tu, intr-o lume in care daca nu esti precum tiparul propus de ceilalti, practic nu existi.

Sunt atatia care si-ar dori sa isi faca vocea auzita, care ar putea sa isi deschida aripile si sa zboare, insa vin altii care se cred mai…presus de restul si au grija sa le ingreuneze zborul. Insa aceste persoane sunt cele care de fata cu ceilalti sunt dragute, zambesc, dar in spate…sa te fereasca Sfantu’. Ce mi se pare mie si mai nasol este faptul ca societatea pare ca pe cei ca ei ii vrea…cei care nu tulbura apele, care baga sub pres chestii, care se fac ca ploua…care…

Ce nu inteleg eu este cum am vrea sa schimbam mentalitati daca ne este teama sa fim noi? Daca nu reusim sa ne incurajam si ne sustinem unii pe ceilalti ? Oare cum am fi fost astazi daca in ’89 tinerii aia nu aveau curajul sa iasa din tiparul ceausist si sa isi faca vocea auzita? Parca prin vene ne curgea un sange de Traian sau era doar asa…scris in carte?

Intr-o lume in care poti fi orice...alege sa fii tu!

In fine, ce voiam de fapt sa va spun este sa nu lasati parerea altora sa devina realitatea voastra….nu ii lasati sa va faca sa va simtiti mai putin valorosi doar ca nu impartasiti aceleasi pareri sau ca ati ales de azi sa fiti mai curajosi decat ieri si sa fiti ca voi si nu ca ei!  Nu ii lasati sa va faca sa va indoiti de voi si de ceea ce sunteti in stare. Nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni doar pentru a simti ca apartii unui grup sau unui tipar anume.

Daca vreodata vei avea de ales, alege sa fii ca tine…crede-ma…e posibi ca inclusiv ei sa isi doreasca sa fie asa…doar ca nu pot…asa ca intr-o lume in care poti fi orice, alege sa fii TU! Fii autentic si crede in tine!

Foto: fotografiiiscusite, fotografdezambete  • M-ai inspirat prin ceea ce ai scris! E incredibil cum poti fi tu si cum iti poti descoperi adevarata valoare atunci cand incepi sa te exprimi fara teama. Intotdeauna are importanta ceea ce gandesti si ce stii ca poti face, oricat de greu s-ar parea in momentul acela. Tu esti cheia catre succes si continua sa crezi in tine si in ceea ce esti in stare!

    • Ma bucur tare , tare mult ca ti-a placut articolul. Si da, e important sa credem cat mai mult in noi si in ceea ce suntem sau putem deveni, dar mai ales sa ramanem autentici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *