3 idei care transformă o casă în acasă

3 idei care transformă o casă în acasă

Peste tot atunci când mergi în vizită auzi replica “simte-te ca acasă” , dar oare ce înseamnă acest “acasă”? Pentru mine acasă este locul în care sunt EU. Cred că fiecare dintre noi își dorește să aibe colțișorul lui de liniște, locul unde se retrage și se bucură de o porție de popcorn în pijamale vizionând nu știu ce serial, este locul în care răsună de dimineață până seară chiotele de bucurie ale celor mici. O casă devine acasă atunci când ea reflectă personalitatea, obiceiurile și pasiunile fiecărui membru din familie, este locul în care ne simțim iubiți și în siguranță.

Experiența mutatului de colo-n colo și-a spus cuvântul, motiv pentru care ne-am dorit extrem de mult să avem locul nostru. Așa că ne-am hotărât să ne luăm un apartament care să  fie numai și numai al nostru…în doar 30 de ani 😅. Ne-am bucurat maxim când am servit prima cină romantică pe ziar, alături de un pahar cu vin. Aveam în sfârșit locul nostru căruia voiam să îi aducem destul de multe schimbări, astfel încât să ne punem amprenta personală. Fie vorba între noi, nici acum după 5 ani nu am reușit să “personalizăm”  apartamentul, dar nu e panică, pentru că anul acesta vom începe parte din acest proces pe care abia îl aștept.

Având în vedere toate aceste lucruri, m-am gândit să împărătșesc cu voi 3 idei care transformă o casă în acasă , mai ales când putem benefica și de avantajele oferite de Vindem-Ieftin.ro. Acesta vine cu un concept nou pe piața materialelor de construcții, funcționând precum o Casă de Comenzi prin care poți comanda online materialele necesare, la un preț mult mai avantajos decât în depozitele clasice.

1.Lumina naturală

Probabil știați faptul că lumina contribuie la producerea unor substanțe în creier precum serotonina care este “vinovată” cu starea noastră de bine. Astfel, este mai mult decât necesar să avem o casă cât mai luminoasă. Am fost norocoși pentru că apartamentul nostru este destul de luminos și asta datorită faptului că dormitoarele au ferestre de tip vitrină. Având în vedere comfortul psihic pe care ni-l oferă, ne-am propus să oferim aceeași cantitate de lumină naturală și sufrageriei, motiv pentru care ne-am gândit să montăm și aici astfel de ferestre cu tâmplărie PVC ADF .

2.Ramele și fotografiile

Mie îmi place tot ce ține de fotografii pentru că ele sunt o adevărată hrană pentru suflet. Păstrează vie orice amintire și asta pentru că atunci când le priveșți retrăiești acele momente și inevitabil fața ți se înseninează. Pentru o clipă de întorci în timp! Acesta este și motivul pentru care la noi rafturile găzduiesc cele mai frumoase momente din viață noastră, mai ales cele legate de cel mic. Totodată, mă tot bântuie și ideea de tapet care să se potrivească așa în tot designul. Nu sunt însă prea convinsă ce s-ar potrivi mai bine ( mai ales că m-am pierdut în atâtea modele), dar având în vedere că pe vindem-ieftin.ro am parte de consultanță de specialitate, sunt sigură că o voi scoate la capăt.

3. Mediul ambiental

Eu sunt o persoană extrem de friguroasă, temperatura din casă fiind mereu un subiect intens dezbătut ( e cam greu să găsim varianta de mijloc :)). Astfel, pentru mine acasă este și locul unde  temperatura este una optimă. Mediul ambiental oferă o notă personală  căminului, pentru că îți dă o stare de comfort și relaxare. Astfel, pentru a beneficia mereu de un comfort termic atât iarna, cât și vara, de o calitate mai bună a aerului din interior, o termoizolație  este cea mai bună alegere. Suntem printre norocoșii care au o termoizolație la exterior, dar asta nu ne-a oprit să ne gândim să ne facem una și la interior pentru un grad și mai mare de comfort.

Deși am înșirat pe hârtie câteva materiale necesare începând cu polistiren, vată minerală , adeziv și alte materiale de construcție, ne-am relaxat apoi pentru că știam că le găsim pe toate în același loc și că putem beneficia de un grup dedicat VIP dacă avem deja minimum 5 produse comandate. Știu că la început poate părea o investiție mai mare, însă efectele vor fi resimțite mai târziu, atunci când facturile  vor veni din ce în ce mai mici. Mai mult, pe vindem-ieftin.ro putem beneficia și de o ofertă negociabilă în funcție de cantitate, așa că avem doar de câștigat.

Sunt convinsă că ACASĂ este un loc special pentru fiecare dintre noi, pentru că aici este viață noastră cu tot ce-i bun în ea, cu tot ce iubim noi mai mult!

Articol scris pentru competiția Spring SuperBlog 2021

Sursa foto : vindem-ieftin.ro, Unsplash colaje foto si infografic realizate cu CanvaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *