Liber la …reduceri!

Liber la …reduceri!

Nu știu cum sunteți voi, dar eu abia aștept să vină acel moment din an când ai liber la reduceri, cele mai mari reduceri. Abia aștept să îmi cumpăr produsele preferate pe care le-am pândit tot timpul anului, iar acum sunt mult mai accesibile, rugându-mă parcă să le iau acasă! Având în vedere că anul acesta am lucrat de la masa din sufragerie ( nu are rost să mai spun de ce🙈) nu mi-am mai cumpărat așa multe haine office, adoptând astfel un stil mult mai comod și lejer, potrivit pentru decorul de acasă. Prin urmare, am așteptat cumințică să vină reducerile de Black Friday de la Answear pentru care sunt mai mult decât pregătită. Am facut deja o selectie cu articolele pe care aș vrea să le cumpăr si le-am pus la favorite, fiind astfel la o aruncătură de…click de coșul de cumpărături.Chiar dacă este pandemie și situația economică nu este prea roz, o mică sesiune de cumpărături, la reduceri, n-a omorât pe nimeni. Nu mai zăbovesc și va las mai jos câteva articole pe care le-am “vânat” de acest Black Friday.

Rucsac

Îmi plac foarte mult produsele de la Desigual, fiind unul dintre brandurile mele preferate, dar ale cărui produse le iau în mare parte de la reduceri sau de la outlet-uri. Sunt produse de calitate și asta o spune cel mai vechi sacou al meu de la ei, negru, dar care și acum este “ca nou”. Sunt înnebunită după imprimeurile lor grozave, atât la haine cât și la accesorii. Rucsacurile mi se par super utile pentru că încap cât mai multe chestii, iar când ai și un copil mic e numai bun să mai arunci în el o jucărie sau o sticlă cu apă sau mai știu eu ce mai este nevoie să mai cari. Deja mă văd asortand o cămășă și un rucsac alături de o pereche de jeans pentru o zi plină de culoare și voie bună.

Articole sport

Lucrând de acasă nu am tot timpul dispoziția necesară să mă îmbrac casual sau smart casual, având mereu tendința de a alege ceva comod, iar trening-ul este de cele mai multe ori varianta câștigătoare. Este tot ce am nevoie pentru a alerga printre mail-uri, jucării, telefoane, cuvinte pentru blog, etc. Am găsit o groază de hanorace și pantaloni sport, care să îmi ofere lejeritate, dar totodată să mă simt și drăguță. Chiar dacă stau acasă, tot mai petrec 5 minute în fața oglinzii pentru a-mi da cu puțin tuș și chiar cu un strop de ruj pentru o pată de culoare. Până la urmă sunt la serviciu, nu?

Încălțăminte copii

Nu am uitat nici de cel mic care abia așteaptă să vină iarna si să iasă la bulgăreală, așa că am înnebunit mouse-ul cu o mie de click-uri pe tot ce înseamnă încălțăminte la reducere pentru băieți , în căutarea cizmelor sau a ghetelor potrivite. Ca de fiecare dată când vine vorba de Alexandru, nu reușesc niciodată să mă hotărăsc din prima și mereu am o lista scurtă. Mi se pare că tot timpul există ceva mai bun decât ceea ce am ales eu și cum evident ați ghicit, pentru copii vrem intotdeauna ce este mai bun. Am căutat ca încălțămintea să fie impermeabilă, să îi țină de cald, daaaar să fie și rezistentă la toate năzdrăvăniile unui puști de 3 ani care nu este atent tot timpul pe unde merge. Așa că am găsit la Geox fix ce căutam, doar că mai trebuie să decid varianta câștigătoare 😊.

Cămașă bărbați

Pentru că sunt o soție de treabă dar mai ales pentru că tocmai a fost ziua lui de naștere, i-am pus în coș soțului o cămașă super colorată și veselă (fix cum este el) , astfel încât să nu îi dau ocazia să îmi scoată ochii că am cumpărat mai mult decât trebuie. Fie vorba între noi, ” cine se aseamănă s-adună”, iar cămașa aleasă este tot de la Desigual, din bumbac 100% .

Chiar dacă pandemia ne-a mai tăiat din elan și din buna dispoziție, cred că ține de noi cum gestionăm situația, astfel încât să pară cât de cât ca înainte. Este o perioadă mai specială și tocmai din acest motiv trebuie să acționăm cu responsabilitate .În ceea ce privește partea de cumpărături, suntem cat se poate de “acoperiți” și asta datorită comercianților care ne oferă posibilitatea de a comanda online.

Articol scris pentru competiția SuperBlog 2020

Sursa foto: Answear.ro, foto editate cu CanvaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *