30 de ganduri la 30 de ani!

30 de ganduri la 30 de ani!

A venit si vremea sa trec la nivelul urmator, mai exact la 3.0. Nu ma simt in nici un fel: nici mai in varsta, nici mai inteleapta, ma simt fix la fel ca ieri??. Daca m-ati fi intrebat anul trecut ce idei imi viziteaza neuronii, as fi spus cu siguranta o mini petrecere sau o mini ieseala cu prietenii pentru ca eu intru in categoria omenilor carora le place maxim cand e ziua lor de nastere ( sa ma sune lumea, sa imi scrie mesaje de la multi ani, sa primesc cadouri si pot sa mai insir?). Nu mi-a trecut prin cap ca va veni “covizeala” si va trebui sa imi refac lista de dorinte.

Asa ca am apelat la un fotograf de zambete pentru o amintire de suflet care se invarte in jurul cifrei magice 3, ca in basme: noi trei, de la apartamentul 3, celebrand 30 de ani de Alexandra si 3 ani de Alexandru. Am ales o tema cu baloane, pentru ca inca mai am asteptari inalte de la mine si de la viata, la unele ajungand doar cu baloane cu aer?, asa ca mi-am facut o super lista cu 30 de ganduri ( implinite sau nu) la 30 de ani.

1.Incep prin a-i multumim celui de Sus pentru tot ce am, pentru ajutorul primit de fiecare data si ca nu m-am simtit niciodata singura sau uitata de El.

2. Nu am o vila cu piscina, dar am o casa cu o piscina plina cu iubire, o casa de care mi-e dor de fiecare data cand plecam mai mult timp pentru ca aici este locul nostru.

3.Sunt fericita pentru ca sunt mama de Alexandru, de Alexandru meu iubit. Este Universul meu, este cel mai important, iar mare parte din actiunile mele sunt strict legate de el.

4.Sunt o sotie iubita si rasfatata. Sotul meu reprezinta cel mai mare sprijin al meu, este stalpul meu de sustinere, iar atunci cand el ma tine-n brate poate sa vina orice furtuna pentru ca langa el ma simt in singuranta.

5.Sunt o femeie implinita, dar care nu inceteaza nicioadata sa se descopere si sa invete lucururi noi.

6.Imi plac super mult fotografiile, drept urmare am achizit un aparat foto, iar pe lista mea scurta se afla un curs de arta fotografica. Un hobby cu acte in regula, zic!

7.Imi doresc ca blogul meu sa creasca pe zi ce trece ca Fat Frumos si sa am idei dragute pentru articole care sa va bucure.

8.Imi doresc sa ma loveasca si pe mine intelepciunea si sa nu mai aprind asa repede din orice.

9.Sunt multumita pentru trio-ul meu de poveste, o cifra magica desprinsa parca din basmele lui Petre Ispirescu.

10.Sunt fericita ca am ajuns la vorba lui Nichita Stanescu si anume ca nu am prieteni multi, dar cei pe care ii am sunt nenumarati.

11. As vrea sa pastrez intr-o sticluta mica mirosul lui Alexandru pe care sa o deschid de fiecare data cand mi se va face dor de aceasta perioada.

12.Sa imi fac o cutie muzicala in care sa pastrez “te iubesc-urile” lui Alexandru.

13.Sa cutreieram toate cararile din Romania si sa descoperim frumusetile ei ascunse, dar si oameni minunati de la care pot invata ceva.

14. Ii iubesc si le multumesc alor mei pentru toata sustinerea, increderea si mai ales pentru valorile pe care mi le-au sadit bine in cap si in inima. Sunt “niste parinti” grozavi!

15.Imi plac diminetile mele ( chiar daca incep mult prea devreme) pentru ca ma trezeste mirosul cafelei pregatita de al meu sot.❤

16.Imi doresc sa reusesc sa ii transmitem lui Alexandru dragostea de tara, de traditie, de obiceiurile noastre populare.

17.As vrea sa petrec si mai mult timp cu ai mei, sa ne creem cele mai frumoase amintiri, amintiri pentru o viata pentru ca doar ele ne vor hrani sufletul mai tarziu

18.Imi doresc sa raman la fel de sincera si directa, chiar daca acest lucru nu este pe placul multora.

19.As vrea sa ii pot ajuta mai mult pe cei care au cu adevarat nevoie de o mana intinsa.

20.Multumita lui Alexandru ma bucur inca o data de tot ce inseamna copilarie: jocuri, joaca, nazdravanii, rasete la orice boacana.

21.Imi doresc sa reusesc sa nu mai pun la suflet orice chichita si sa nu ma mai implic emotional pentru orice si oricine.

22.Desi greutatile nu sunt in top preferinte, am invatat sa iau doar ce este bun dintr-o astfel de experienta.

23. Vreau sa imi fac o data curaj si sa scot permisul vietii de la naftalina si sa il folosesc si eu o data?

24. Inca mai am pe lista scurta o vacanta la Paris cu sotul meu. O las acolo, sa fie!?

25. Mi-am propus sa renunt treptat, treptat in a-mi mai pune intrebari despre de ce una lume vrea sa ramana in categoria de “lume” si nu de “oameni”.

26. Nu imi place sa stau degeaba, asa ca imi doresc sa am multa energie si idei pentru a-mi tine mintea ocupata.

27. Imi doresc sa fim un model bun pentru Alexandru si sa gaseasca in noi un sprijin, sa aibe incredere sa vorbeasca mereu cu noi, mai ales atunci cand simte ca ceva nu este in regula.

28. As vrea sa am mai mult timp sa citesc mai mult, sa tin neuronii astia vii, sa nu intre intr-o stare de amorteala.

29. Imi doresc sa reusesc sa scap de anumite temeri/ frici si astfel sa am mai multa incredere in mine.

30. Atunci cand nu mai pot, mai pot putin!

Nu vreau sa termin aceasta lista lunga fara a le multumi unor persoane super talentate, care nu inceteaza niciodata sa ma uimeasca si la care apelez de fiecare data cand vreau sa pastrez o amintire de suflet in stilul meu…personalizata.

Foto credit : Fotograf de zambete

Tricou: Fata cu tricou mandru

Panou: Lilou’s Parties & Shop

Locatie: Muzeul Satului “Dimitrie Gusti”



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *