Hoinari prin…primavara!

Hoinari prin…primavara!

O noua zi, o noua provocare ­čśé! Am inceput dimineata destul de bine, Alexandru a fost in toane bune, ba mai mult a avut super chef sa rasfoiasa cartea primita in dar de Craciun, Hoinari prin anotimpuri – primavara.

Aceasta carte frumos ilustrata i-a captat atentia lui, iar in cateva minute a facut o mica plimbare la ferma, prin piata mare sa cumpere legume, in parc si chiar si pana la gara sa vada trenul. Aceasta carte este tare educativa care contribuie la dezvoltarea vocabularului celori mici, dar si imaginatiei. Cel mic “citeste” indicand cu degetele personajele, comenteaza asupra imaginilor, descoperind ceva nou la fiecare pas. Sunt mai mult decat covinsa ca va trebui sa completam seria si cu celelalte carti.

Ziua a continuat cu joaca, dans si voie buna, dar si cu ora de pictura. Pentru ca mai sunt doar cateva zile pana vine ziua bunicii, noi ne-am pregatit din timp sa-i facem o surpriza frumoasa ( cu siguranta va citi articolul si din acest motiv nu voi posta rezultatul final…inca­čÖé).

Am desenat impreuna flori pe campii cu ajutorul unui manunchi de betisoare de ureche, am adus pe cer un soare din…paste ( daca tot nu le mananca) si primavara s-a instalat la noi acasa, completand astfel expozitia din camera lui Alexandru cu o noua opera de arta.­čśë

Voi ce activitati faceti impreuna cu cei mici?Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *