Curmale medjool cu smantana si iaurt grecesc

Curmale medjool cu smantana si iaurt grecesc

Am tot auzit cat de bune sunt aceste curmale, dar niciodata nu le-am incercat pana de curand cand mi-au sarit in ochi la supermarket si ma rugau sa le cumpar?Le-am luat acasa si nu doar atat! Am dischit aceste curmale medjool cu putina smantana si iaurt grecesc.

De ce sunt mai cu mot aceste curmale? In primul rand acest soi mai este numit si Regele Curmalelor, in antichitate fiind mancate doar in familiile regale. Au gust de caramel, sunt destul de cremoase si foarte dulci. Pe langa aroma si gustul desavarsit, acestea sunt o sursa excelenta de fibre, minerale si vitamine.

Am pregatit o gustare rapida din aceste curmale medjool cu smantana si iaurt grecesc pentru a mai taia din dulceata alaturi de un pahar cu apa rece, lamaie si menta. Am taiat pe jumatate curmalele, am scos samburii, am adugat din amestecul de smantana si iaurt si am decorat cu afine si coaja de portocala.
 



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *