Rulada cu cacao, mascarpone si cafea
Cafea, cafea si iar cafea…aceasta licoare magica fara de care viata mea n-ar mai fi la fel Imi place la nebunie sa beau cafea, sa ies la o cafea, sa bat cafenele in lung si-n lat, dar cel mai mult imi place sa stau la cafea cu Alex, baietul meu…el cu babyccino, eu cu al meu capuccino.
Insa pana la o noua iesire in oras, ma bucur de o cafea la mine acasa, alaturi de o felie de rulada cu cacao, mascarpone si cafea.
Ce va trebuie?
Blat
6 oua
120g zahar
100g faina
20g cacao
Crema
250g mascarpone
250ml smantana pentru frisca
80g zahar pudra
30ml espresso
3g ness
Cum se prepara?
1.Mixam oualele impreuna cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Incorporam apoi faina si cacao.
2.Tapetam tava cu hartie de copt, transferam compozitia si dam la copt pentru 10 – 15 minute.
3.Scoatem tava din cuptor, rulam rulada ajutandu-ne de un prosop de bucatarie si o lasam la racit.
4.Cat timp se raceste pregatim crema. Mixam mascarpone cu smantana lichida si zaharul. Adaugam cafeaua racita si ness-ul si mixam in continuare. Dam la rece crema.
5.Intindem crema peste blat, rulam strans si lasam din nou la rece.