Rulada cu cacao, mascarpone si cafea

Rulada cu cacao, mascarpone si cafea

Cafea, cafea si iar cafea…aceasta licoare magica fara de care viata mea n-ar mai fi la fel Imi place la nebunie sa beau cafea, sa ies la o cafea, sa bat cafenele in lung si-n lat, dar cel mai mult imi place sa stau la cafea cu Alex, baietul meu…el cu babyccino, eu cu al meu capuccino.

Insa pana la o noua iesire in oras, ma bucur de o cafea la mine acasa, alaturi de o felie de rulada cu cacao, mascarpone si cafea.

Ce va trebuie?

Blat

6 oua
120g zahar
100g faina
20g cacao

Crema

250g mascarpone
250ml smantana pentru frisca
80g zahar pudra
30ml espresso
3g ness

Cum se prepara?

1.Mixam oualele impreuna cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Incorporam apoi faina si cacao.

2.Tapetam tava cu hartie de copt, transferam compozitia si dam la copt pentru 10 – 15 minute.

3.Scoatem tava din cuptor, rulam rulada ajutandu-ne de un prosop de bucatarie si o lasam la racit.

4.Cat timp se raceste pregatim crema. Mixam mascarpone cu smantana lichida si zaharul. Adaugam cafeaua racita si ness-ul si mixam in continuare. Dam la rece crema.

5.Intindem crema peste blat, rulam strans si lasam din nou la rece.

Rulada cu cacao mascarpone si cafea


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *