Biscuiti fragezi cu cimbru si parmezan
De cand au aparut rosiile noastre la taraba, mancam rosii cu branza la greu . M-am gandit ca s-ar potrivi de minune in peisaj si niste biscuiti sarati. Asa ca…zis si facut!
Am profitat ca mamaie mi-a pus la pachet niste crengute de cimbru de care m-am folosit cu brio pentru a face acesti biscuiti fragezi cu cimbru si parmezan. Sunt super rapid de facut si la fel de rapid de mancat!
Ce va trebuie?
100g unt (82% grasime)
80g parmezan razuit
180g faina
1 galbenus (~25g)
Cimbru proaspat
Sare
Cum se prepara?
1. Adaugam untul la temperatura camerei in bolul unui mixer si incepem sa mixam.
2. Adaugam apoi galbenusul, cimbrul uscat si parmezanul, urmand sa incorporam treptat faina.
In cazul in care vi se pare prea nisipos mai puteti adauga o lingurita de apa plata.
3. Din aluatul de mai sus formam o bila pe care o dam la frigider pentru 30 de minute.
4. Intindem apoi aluatul din care formam biscuitii ( grosime de 1-2cm) . Ii lasam la copt, in cuptorul incins, pentru 15-20 de minute la 180 de grade sau pana cand se rumenesc usor.
Sper ca v-am facut pofta si ca veti incerca acesti biscuiti fragezi cu cimbru si parmezan.