Biscuiti de post cu magiun de prune
Am primit o super surpriza de la Alex Star, mai exact o multime de bunatati. Nu vreti sa stiti cat m-am bucurat cand le-am vazut si am trecut direct la degustare?. Am inceput cu cateva felii de zacusca pe paine, o zacusca de vinete buna rau de tot si m-am oprit la magiun de prune pe care l-am folosit pentru cativa biscuiti de post.
Magiunul pe prune este facut din 100% fruct, fara vreun adaos de zahar, fiind facut in fabrica lor de la Curtea de Arges. Sunt tare bucuroasa ca pot manca produse romanesti realizate din ingrediente naturale crescute pe pamant romanesc.
Nu va mai tin din treaba si va las mai jos retetea pentru biscuiti de post cu magiun de prune si aroma de portocale.
Ce va trebuie?
200g faina alba
10g amidon de porumb
10g praf de copt
20g cacao
50g xylitol
80ml ulei
150g magiun de prune
coaja de portocala
Cum se prepara?
1.Intr-un bol adaugam toate ingredientele uscate (faina, amidonul, praful de copt si coaja de portocala) si le amestecam cu un tel.
2.Intr-un alt bol amestecam uleiul impreuna cu zaharul si magiunul de prune, urmand apoi sa le adaugam peste ingredientele uscate.
3.Din aluatul rezultat formam bilute pe care le aplatizam in palma si le asezam intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt. Lasam la copt pentru ~ 10 minute la 180 de grade.
Zambiti! Iubiti! Fiti fericiti!