Pandispan cu cocos si lamaie

Pandispan cu cocos si lamaie

Cand vreau ceva dulce, pun repede de un pandispan. Se face super simplu si mai mult poti sa ii adaugi ce fel de arome poftesti, fructe sau nuci. Eu m-am oprit la un pandispan cu cocos si lamaie.

Este un desert foarte racoros care te poarta pe meleaguri de vacanta. Nu este foarte dulce, iar  gustul acrisor al lamaii se intrepatrunde perfect cu cocosul. Acest pandispan poate fi baza unei prajituri cu crema de vanilie, lamaie si chiar ciocolata. Lasati inspiratia sa va conduca!?

Alaturi de o cana de cafea sau un ceai, acest pandispan cu cocos si lamaie iti va indulci ziua. Va las si voua reteta si astept cu nerabdare sa imi spuneti daca l-ati incercat si daca va place aceasta combinatie.

Ce va trebuie?
5 oua
6-7 linguri de zahar
6 linguri faina
5 linguri ulei
50g nuca de cocos
zeama de la 1/2 lamaie
1 plic zahar vanilinat
1/2 plic praf de copt
esenta de vanilie
un praf de sare

Cum se prepara?

1.Intr-un bol incapator batem albusurile spume impreuna cu zaharul si praful de sare.


2.Galbenusurile le frecam cu uleiul si le adaugam peste spuma de albusuri si mixam bine pana se incorporeaza.


3.Adugam zeama de lamaie, nuca de cocos, esenta de vanilie, faina si praful de copt pe care le incorporam cu ajutorul unei spatule.


4.Tapetam o tava cu hartie de copt, transferam compozitia si lasam pandispanul la copt pentru 25-30 de minute la foc mediu sau pana se rumeneste frumos.

Zambiti! Iubiti! Fiti fericiti!



  • Stiu ca pandispanul e preferatul tau Sunt sigură ca este f bun pentru ca la cat esti de pricepută nu are cum sa iasa ceva rău L-am făcut si eu de multe ori ! Super ! Sa aveti pofta buna !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *