Bomboane sandwich cu banana, unt de arahide si glazura de cacao
Avand in vedere ca vacanta s-a incheiat, s-a terminat si dezmatul culinar. Pentru ca am avut pofta de ceva dulce, am ales sa pregatesc ceva super rapid, dar care ar putea fi impartit si cu Alexandru. Am ales sa fac cateva bomboane sandwich cu banana, unt de arahide si glazura de cacao.
Pentru aceste “bomboane sandwich” am folosit cateva ingrediente de baza si am incercat o glazura din ulei de cocos, miere si cacao. Am descoperit cacao criollo, care are un gust intens si contine o cantitate redusa de cafeina, fiind cel mai rar soi din lume. Gasiti mai jos tot ce va trebuie pentru aceste bomboane sandwich cu banana, unt de arahide si glazura de cacao.
Ce va trebuie?
2 banane
unt de arahide
6 lingurite cacao criollo ( am folosit de la niavis)
8 lingurite ulei de cocos topit
1 lingura miere
Cum se prepara?
1.Adaugam hartie de copt intr- o tava. Feliem bananele si incepem sa formam “sandwich-ul” din felii de banane si unt de arahide. Lasam “sandwich-urile” la congelator pentru 1 ora.
2.Cu 10 minute inainte de a scoate tava de la congelator, amestecam toate ingredientele pentru glazura cu care vom decoram bomboanele (puteti dubla cantitatea daca vi se pare prea putina). Lasam iar la frigider pentru 30 de minute.
Zambiti! Iubiti! Fiti fericiti!