Bundt cake cu crema de arahide si cacao fara zahar

Bundt cake cu crema de arahide si cacao fara zahar

Noi suntem fani ciocolata de la mic la mare, asa ca mereu incerc sa gasesc o alternativa sanatoasa. Am pregatit un bundt cake cu crema de arahide si cacao fara zahar adaugat de la Secretele Ramonei (are o multime de arome, iar toate produsele ei sunt fara zahar).


M-am gandit ca un astfel de desert ar fi potrivit pentru a indulci zilele mohorate de toamna. Nu necesita prea mult timp pentru pregatire, insa in casa va miroasi asa de bine, incat micii pofticiosi nu vor avea rabdare sa se raceasca! Daca v-am facut pofta, va las mai jos reteta pentru acest bundt cake cu crema de arahide si cacao fara zahar adaugat.

Bundt cake cu crema de arahide si cacao fara zahar

Ce va trebuie?

300g faina
5 oua
50g xylitol
50g cacao neagra
200ml smantana pentru gatit
100ml lapte
100ml ulei
4 linguri zdravene crema de arahide si cacao (fara zahar adaugat)
5g praf de copt
esenta de vanilie

Cum se prepara?

1.Intr-un bol adaugam faina si praful de copt si amestecam bine cu un tel.

2.In alt bol adaugam oualele, uleiul, xylitol-ul si incep sa mixam pana cand obtinem un amestec omogen. Adaugam smantana si laptele si mixam bine.

3.Separat, intr-un castron, dizolvam cacaoa in putin lapte si apoi o incorporam in amestecul de mai sus, urmand sa adaugam treptat si faina.

4.Transferam compozitia intr-o tava de bundt cake unsa cu putin ulei pe care o lasam la copt pentru 30 de minute la foc mediu sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Zambiti! Iubiti! Fiti fericiti!



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *